Huset i vinterskrud

Innehåller annonslänkar

till Stronger

Hej hej!

Idag har jag haft en ledig dag, efter helgjobbet. Tänkte att jag skull sova länge, eftersom jag kände mig trött, de luxe. Men kroppen ville något annat, den vaknade klockan 06, och jag kunde absolut inte somna om, hur mycket jag än försökte. Eftersom jag hade mycket på agendan, så var det bara att kliva upp. Träning stod som första to do på mitt schema och jag var verkligen tvungen att ta mig dit, för nu har det gått för länge igen sedan sist.

Mina tights som jag haft några år, hittar ni här. På min önskelista står dessa, eller dessa som är så snygga, för det är dags för ett par nya snart

Tycker det är så himla mysigt när det börjar mörkna och alla ljus tänds och mot den vita snön blir det så härligt ljus.

Nu i eftermiddags var jag och löste in delar av mitt friskvårdsbidrag och det gjorde jag hos Mariels massage & Yoga och jag valde 90 minuters lymfmassage, vilket var väldigt skönt. Har ni varit på lymfmassage? Kommer använda delar av nästa års friskvårdpengar hos henne igen, för jag tycker att hon är otroligt duktig.

I morgon blir det fullt ös på jobbet, hoppas man får se någon lucia, det går så fort nu, så jag hinner inte med alls och alla dagar som är kvar till jul är fullproppade med to do saker.

Hoppas ni kan ta det lugnt och inte stressa för mycket?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.