Myskväll med vänner

Innehåller annonslänk till Ellos

Hej hej!

Nu är vintern här. Det snöar ymnigt utanför fönstret och jag inser att det är dags att skotta eller borsta uppfarten innan snön blir för hård. Kaminen går för fullt och jag måste fylla på med ved från vedboden. P sitter här hemma och jobbar, och när man sitter still och jobbar behöver man ha det lite xtra varmt. Fick tipset av en väninna att man kan ha fötterna på fårskinn, så det ska jag hämta till honom.

Igår hade jag mina kära väninnor här på lite förjulmys, konstigt ord, men jag tycker det låter passande, så därför använder jag det. Bjöd på lite goda snittar till den juliga drinken och bubbel. Sedan hade jag gjort Benjamins Carbonara, som en annan väninna tipsat om. Efterrätten blev pepparkakstiramisu, som P gjorde förra veckan när jag hade lunch gäster.

Jag hade köpt en varsin julklapp till gästerna och de fick inte öppna dem innan maten var uppäten, så de fick spänt hålla sig till tåls. Vill ni veta vad som fanns i paketet så hittar ni det här. Alla tre fick samma, så inte avundsjuka skulle uppstå………….

Mysig kväll som gick alldeles för fort, som vanligt.

Nu är det fredag och kvällsjobb väntar.

Vad skall ni hitta på i helgen

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Carole Johansson
  december 13, 2022

  Hej !

  Dom fina granarna du har på bordet, var är dom köpta ?

  • helenavi
   december 13, 2022

   Hejsan! Dom är från Ikea, men de köpte jag för några år sedan. Men någon sa att det fanns liknande på Rusta, men det har jag inte sett. Kram