Innehåller annonslänkar till

Mio, Kjell och Company och Ellos

Cervera

Hej hej!

I år så har vi tänkte vi dra ner på paketen, i alla fall till de vuxna. Med min stora dotter skall vi köra Secret Santa som är något nytt för mig, men då lottas det vem man ska köpa till och vi satte summan på 500 kr.

Jag har alltså blivit lottad vem jag ska köpa till och likaså har de andra vi firar med också fått en lott vem de skall köpa till. Det blir att alla bara köper en julklapp till en av de som är med och firar. Ni kan läsa om det här. Vi gjorde an sms grupp där alla fick säga vad man önskade sig, så den hemliga tomten hade något att gå efter.

Vi ska sedan när vi firar med P´s familj, köra julklappsspelet och jag måste säga att det har jag bara gjort en gång tidigare, så jag är inte så van vid det. Men vi har satt en gräns på 100 kr, men att alla köper två paket var, som man vad jag förstått kastar tärning och får man en etta eller sexa får man ta ett paket, sedan kan man tydligen stjäla av varann, men det vet jag inte hur det går till, men det ska bli spännande det är tydligen då det roliga händer.’

Jag har listat lite tips till julklapps spelet och de flesta kostar runt 100 kr, men så finns det någon lite dyrare men under 300 kr

En riktig digital väckarklocka ( man ska ju helst inte sova med sin mobil), ni hittar den här

En vantvärmare, hittar ni här

En mössa med ledlampa som man kan ta ut lampan och ladda den via wifi, ni hittar den här

Nackmassagekudde som går på batteri och knådar nacken med olika stark styrka, den finns här

En brandfilt, borde väl finnas i allas hem, denna finns här

Ett förkläde för att slippa få stänk på kläderna hittar ni här

En grilltermometer, hittar ni här

En skön pläd att vira in sig i när det är kallt inne, hittar ni här

Eltändare hittar ni här

Nu är jag hemma från min tripp till Stockholm och som jag befarade så finns en hel del att göra på min to do lista. Mycket är att hålla koll på att de paket jag beställt verkligen kommer och sedan slå in dem och skriva på dem direkt.

Jag inhandlade en väldigt viktig liten pryl igår, som jag säkert saknat hela mitt liv och som ni alla kanske redan har, om inte så slår jag ett slag för denna lilla pryl, så nu ska det bli mycket gott gjort.

De flesta paketen finns i en affär nära dig, men måste man beställa via webben så är 21/12 det magiska datumet. Har ni andra bra förslag på klappar till julklappsspelet?

Har ni bestämt julklänning ännu? Jag tar nog någon jag har hemma. Men om denna funnits i min storlek då hade jag fått diskutera med mitt inre jag om jag verkligen inte behöver en sådan, så det är tur att den bara finns i mindre storlekar.

Nu skall det slås in paket, kram på er.

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Milla
    december 20, 2022

    Tratten är superb, mannen gjorde knäck igår och går som en dans. Vi köper ju inga julklappar alls förutom till min brors barn som är 8 0ch 4. I år firar vi 15 pers hemma hos oss och då är vi för många att köra julklappsspelet tyvärr. Körde det dock med tjejgänget för nån vecka sedan, vi har lika kul varje gång. EN grej blir alltid mest poppis som alla tar av varann, i år var det en grön, hemmavirkad disktrasa 😀.
    Julklänning blir förra årets, måste vara lite praktiskt klädd när man är hemma hos sig själv o grejar mycket. Hur ska man orka? Det är totalstress på jobbet, många timmar extra o ångest på natten. Tur jag inte har julstress, struntar i det mesta 😊. Kram Milla