Annandagen blev så mysig

Innehåller annonslänkar till Cervera och

Hunkemöller

Hej på er!

Först måste jag bara säga att just nu är det många äldre som finns i min närhet som på något vis drabbats av Covid 19. Så oerhört sorgligt. Tänk att vi inte lyckats skydda våra äldre från denna fruktade sjukdom. Jag hoppas verkligen att alla tänker på att vara hemma om man känner symtom på förkylning. Likaså hoppas jag att vaccinationerna kommer igång, det är vår enda chans att bli av med eländet, så vi så småningom kan börja resa och röra oss mer fritt igen. Jag är helt säker på att för att få komma in i vissa länder krävs att vi har vaccinerat oss.

Igår när P kom fick han sitt försvunna paket som jag gett till Olivia. Jag fick visst ett par paket till, måste ha varit oerhört snäll. Ena paketet var härifrån. Sedan fick jag den här från Olivia, blev så glad för den, så fin.

Vi var väldigt trötta på julmat, så vi åkte till SOBI i Örebro och åt en middag där innan de stängde klockan 20. Då åkte vi hem och badade spabad, tills vi var helt skrynkliga bägge två.

Det är så mysigt att ligga i badet om det regnar eller allra helst snöar. Det snöade när vi var i Örebro, men hemma hos mig kom det bara regn.

Två slappa dagar, som jag behövt, men som också gör mig lite småstressad. Det är verkligen något jag behöver lära mig, att inte behöva göra något jämt.

I morgon kör det igång igen, med jobb på den intensiva avdelningen.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • E
    december 27, 2020

    Du får mannekänga klappen från hunkemöllers sexy sale sen tycker jag 😉 . Blev det ngt rim på klappen till P eller hoppade du det? Ja det är förskräckligt med smittan bland äldre och tyvärr har min mamma berättat att hon ofta får säga till hemtjänsten att sätta på sig skydd när de kommer…. bedrövligt! Även jag skall back to business i morgon i mundering 🤨