Ingen mening

Innehåller annonslänkar till Röhnish

och Lyko

Hejsan!

Är helt slutkörd efter två arbetspass på covidsalen. När jag kom hem efter kvällspasset igår satt jag bara och tittade rakt framför mig innan jag bestämde mig för att det var lika bra att lägga mig att sova. Efter dagens mastodontpass, är jag totalt slut som artist. Har ett tryck över bröstet som inte vill ge sig och hjärtklappning som kommer och går. Just nu har jag rätt många symtom på stress, så jag måste börja tänka mig för så det inte blir som 2013, för det vill jag inte. Ni kan läsa om det här om ni inte hängde här inne då. Det var en lång tid som min kropp sa ifrån då.

Hade tänkt tvätta håret häromdagen men insåg att det inte var någon mening eftersom jag skulle ha operationsmössa på mig och ingen skulle bry sig om hur jag såg ut under, så jag lät bli. Men nu är det ett måste, eftersom håret ligger platt och slickat efter huvudet, så en uppiggande hårtvätt väntar. Olivia och jag köpte ett så himla bra schampo, som vi har testat och båda är lika nöjda. Här kan ni läsa om det. Rätt dyrt men just nu på kampanj, så jag ska lägga en beställning på dem när det nu är bra pris.

Antar att ingen är på mellandagsrea i dessa tider. Man kan ju handla på nätet. Eftersom jag fått många frågor om min jacka så är ett tips att den är på rea nu, här. Har stl M, eftersom den är stor i strl.

Nu väntar ett arbetspass till, sedan har jag många dagars ledighet som jag verkligen behöver.

Nu ska jag ta en promenad med Doris, sedan väntar duschen.

Kram på er

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Milla
  december 29, 2020

  Åh hoppas lite ledighet ger dig ro i kroppen. Som ni kämpar 💕. Efter en veckas ledighet börjar jag själv sov uppåt 8 tim istället för knappa 6 tim – känns gott i eländet. Tack för tipset med schampot, ska absolut spana in o behöver ett nytt på lager till mitt biolage är slut. Försöker byta märke då och då. Förr tvättade jag håret varje dag men med bra produkter blir det var 3:e ungefär, tänk vad man sparar på det 😀. Stor kram 🌸

 • E
  december 29, 2020

  Var rädd om dig!

 • Lise-Lott Lyremo
  december 30, 2020

  Men vad ni får slita. Men tur ni finns i alla fall ,betyder ju mycket om man blir sjuk. Men ni måste ju få återhämta er också,. Hoppa verkligen Vaccinet får effekt .
  Njut nu av lediga dagar ,

  • helenavi
   december 31, 2020

   Tack snälla. Ja jag ska njuta allt jag kan, men vet också att de som är kvar på jobbet får slita hund. Så man får ju dåligt samvete för att man är ledig. Kram och Gott Nytt år. Helena 😍