Ännu en bra vecka

Innehåller annonslänkar till Newport

och Nordic Nest

Hallå!

Jaa inte hinner jag vara här inne så ofta som jag brukar, men det kanske inte gör er så mycket. Ni kanske inte heller hinner läsa bloggar varje dag?!

Veckan som varit har gått otroligt fort, som alltid, men när det händer trevliga saker, har veckorna en tendens att rulla på ännu snabbare. Just nu gör det ju inte så mycket, för jag längtar så till våren och jag måste säga att man har fått en försmak på att den är på väg denna vecka. Solen har skinit och jag har sett snödroppar. Lunchdejt, fikadejt, flyttdejt och barnbarns kalas + jobb. Jaa då går veckan fort, eftersom man ska hinna med att jobba också.

Lite bilder från min vecka.

Har ni sett vilken fin våning väninnan bor i, har knappt aldrig varit inne i någon liknande, bara sett på bild i tidningar och hon bjöd på Canelloni som jag aldrig ätit heller, så det kändes något lyxigt över hela lunchen. Tallrikarna skulle gärna få bo hos mig, så härliga och äta på. Vet inte om detta var Spode, men här hittar ni dessa tallrikar. Vitrinskåpet är ju bara hur snyggt som helst, just nu 30% här.

Min andra väninna ville låna mina längdskidor och eftersom min svanskota fortfarande gör ont, efter förra säsongens vurpor, så fick hon gladeligen låna mina längdskidor. Jag fick hemmabakade semlor som var så goda.

Väninnan och hennes särbo, skulle flytta en massa möbler till ett sommarhus, så vi hjälpte dem, lättare att vara fyra än två när möbler skall flyttas. Så himla skönt väder, så vi kunde sitta ute och äta.

Avslutade lördagen med en vacker promenad ner till Hjälmarens strand, så vackert så man blev hänförd. Sedan var det jobbdags för mig.

Dagens sex och åtta års kalas fotade jag absolut ingenting. Barnbarnens kalas hade slagits ihop, då de varit sjuka när de fyllde. Ni må tro att jag blev snopen, för alla gammelföräldrar var med, nu hade de fått nog av restriktioner, så jag tror vi var 18 stycken som firade barnbarnen, tur dottern har stort hus.

Ja en bra vecka lider mot sitt slut och tydligen skall det komma en massa snö, lagom till sportlovet, kul för alla barn.

Må gott, kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Jeanette
  februari 21, 2022

  Åh vilken underbar lägenhet, är det gammal stil med högt i tak?
  Önskar dig en fin vecka i snökaoset:)

 • Anne
  februari 21, 2022

  Jo, jag vill absolut att bloggarna jag läser uppdateras ofta/regelbundet! Blir det längre uppehåll ”glömmer” jag liksom bort dem, och de blir inte alls lika levande. Däremot har jag full förståelse för att det är tufft att jobba heltid och samtidigt driva blogg, inte tu tal om det. Men längre uppehåll får i alla fall mig att leta vidare i bloggdjungeln. Så jag hoppas du orkar hålla i för du gör det ju så bra!