Innehåller annonslänkar till Mio

Artelleriet

Hej hej!

Inget varar för evigt eller? Känner att just nu är det mycket som oroar runtomkring och jag tror jag är mer känslig för oroligheter nuförtiden, mot vad jag var tidigare. Vet inte om det beror på åldern, pandemin eller skilsmässan?

Det är höga dieselpriser, boräntor på väg upp, superhöga elpriser, oroligheter i Ukraina, och jobbet som hotar med tre semesterperioder, Juni, Juli eller Augusti, om inte alla som jobbar deltid, jobbar heltid resten av sommaren. Inget varar för evigt, har vår glans dagar varit?

Vill man ha något som varar för evigt, kanske man som jag ska köpa blommor som står för evigt?!

Eftersom mitt blomkonto är rätt dyrt, tyckte jag att dessa fina evighetsblommor kan passa att ta fram ibland, väldigt verklighetstrogna och dessutom billiga. Några hundralappar sparar man om man vill.

Hittade dem här och här. Kuddarna hittade jag här. Min coffee table book finns här. Ljuslyktor i olika färger finns här.

Vilken fantastiskt vacker dag det var igår. Snö och sol, finns det något vackrare än det? Även om jag älskar sommar, så är det otroligt vackert med snö som gnistrar av solens strålar.

Ha en finfin dag

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Milla
  februari 23, 2022

  Jag kan känna det som att jag oroar mig för ALLT med numera, som var en ganska obrydd person förr. Eller ja, det här med relationer runt om en var alltid jobbigt, missuppfattningar och att man gjorde egna val som inte var så poppis kanske i den äldre generationen. Och sen är man där själv nu, som den äldre generationen :). Jag är ju sjukskriven just nu till 50% pga mild utmattning men det går sådär att jobba 50%, och ibland är jag lika tokstressad ändå runt jobbsaker… men sover bra och återhämtar ändå. Det som händer i världen runt oss går ju inte att göra så mycket åt, vi lever ju globalt och våra priser påverkas av så mycket som vi liksom inte kan styra här så mycket (ja förutom momsen då på drivmedel tex). Om jag hade köpt ett hus för 4 miljoner och hade lån upp över öronen, eller hade pendlat långt som jag gjorde förr – hade jag nog varit lite mer bekymrad…
  Vi får hoppas omvärlden jobbar ihop och tar sitt förnuft till fånga i viss a frågor- men pandemiefterföljderna vet man ju inte hur länge de kommer att hålla i…. KRAM till dig, ** Milla **

 • Rita
  februari 23, 2022

  Håller med om att det är mycket som oroar runtomkring oss. Det skrämmande är att det går så fort då allt förändras till det sämre, med vad det månde vara.
  Bra tips där, med evighetsblommor som håller sig fräscha, nästan för evigt. Vi får se till och ta vara på de positiva i tillvaron, ex kika in på din blogg och få lite inspiration 💖

 • E
  februari 23, 2022

  Jag med känner mer oro numera, tror det är åldersrelaterat/ hormonellt när man som du o jag är 50+ . Har läst det ngnstans, inget kul när man tidigare varit en sorglös typ. Kram!

 • Agnetha
  februari 23, 2022

  Ja, det finns mycket att oro sig för nu. Jobbar liksom dig som sjuksköterska och så här inför sommaren är det alltid lite oro. Ska man få semester och när, när resten av familjen redan haft sin? Så tråkigt att det ska hotas med att ni som jobbar deltid måste jobba heltid. Jag jobbar deltid, kommer senare och slutar tidigare än mina kollegor, jobbar dagtid mån-fre, känns ibland som att de tycker att jag aldrig är på jobbet, men jag kan lova dem det att det syns på mitt lönekonto 😊 Kram till dig!