Är det sjuka borta nu?

Heej Nu hoppas jag verkligen att virus scriptet är borta.Blogg.se har varit inne och letat och hittaten annons som jag lagt in för länge sedan, som blivit hackad. Jag håller tummarna att det inte är på fler ställen.. Detta har tagit mycket energi och kraft från mig, jag vill ju inte ställa till det för er.Nu kunde ni inte få virus, fast det stod det, men det kan man ju inte veta.. Iallafall har ett lung infunnit sig och min klump från bröstet är borta. 

 I går ställdes livet på sin spets på jobbet.Livet är skört, ta hand om er, lyssna på kroppen,vänta inte med att söka hjälp. Lägg er aldrig osams, bråka aldrig om småsaker. När man jobbar som jag får man verkligen perspektivtill vad livet handlar om. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om det, men då skulle ni tröttna gissar jag. De flesta lever bara på utan att reflektera, varför man gör vissa saker,eller varför man inte gör en del saker. Nu väntar en fyra dagars ledighet, alltså det ska bli så skönt, så ni anar inte.  Ha en bra TorsdagKram Helena   

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.