Innehåller annonslänkar till Bubbelroom Hej hej! Bara en dag kvar innan min fyra dagars ledighet.Har lite småsaker inbokat, så det borde finnas tid att jula till det lite här hemma.Julgran skall införskaffas, paket skall slås in mm. Igår tittade jag en stund på Nobelfesten på alla fina klänningaralla hade. Jag föll mest för Prinsessan Madeleine´s klänning. Nu stundar jul och vill man inte ha någon jultröja,kanske man vill ha en fin klänning, och det är nog det jag kommer satsa på.   

   Vilken snygg grön klänning, den hittar ni härKlassisk feminin klänning, hittar ni härSnygg röd spetsklänning med band i midjan, hittar ni härSnyggaste kjolen hittar ni här Idag får jag besök av en person som skall hjälpa mig med en del saker som framtiden förhoppningsvis kommer bjuda på.Spännande va!!Likaså, hoppas jag blogg.se kommer gå igenom mina html koder idagför att leta rätt på scripten som poppar upp hos er,Detta kan leda till att bloggen kommer kommer ändra utseende ett tag innan det blir ordning igen.Annars blir det till att flytta bloggen alternativt starta en ny…Det innebär isåfall att nio års bloggande försvinner.  Men vi håller tummarna att blogg.se kan rensa rent.Tillsvidare får ni stänga ner sidan ni blir omdirigerade till, öppna igen..Eller prova läsa via bloglovin eller facebook Ha det gott. Kram Helena  

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.