Årets Körsbärsbilder

Posted on

Heej!

Skulle så gärna vilja besöka Kungsträdgården när körsbärsblommorna är i full blom, men har aldrig lyckats med det. Däremot brukar jag besöka vår lilla stads körsbärsallé, eller allé, det är ju bara en rad med körsbärsträd, men är väldigt fint ändå. Har gjort det varje år och gjort det till en årlig bloggtradition. Ser när jag kollar på tidigare inlägg ser jag att de blommat väldigt olika tid. Ibland har det varit i slutet av April och ibland i början av Maj, i år blommar de redan nu. Det tror jag är det tidigaste jag varit med om.

Brukar oftast ha på mig mer våriga kläder när jag tar dessa bilder, men nu har vinterjackan precis åkt av. Men jag gissar att de blommar så tidigt för att det aldrig blev så kallt denna vinter.

Vill ni läsa mer om mina tidigare inlägg, kan ni läsa här, här och här.

Nu vill jag sända en tanke till alla mina kollegor och övrig personal som sliter dag och natt för att hålla liv i alla Covid19 patienter runt om i Sverige och världen och hoppas att ni inte umgås med andra om ni känner er minsta förkylda eller hostiga.

Tvätta och sprita era händer och peta er inte i ansiktet.

Ha en fin påskaftonskväll.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Susanne
    april 13, 2020

    Jag måste berätta till dig om min mamma, hon är 85 år & ganska pigg för sin ålder. Hon har hela sitt liv jobbat inom vården & älskat det, 27 år av dessa år jobbade hon på Iva.
    En natt för några dagar sedan hade hon drömt att de ringde från Iva & frågade om hon kunde komma & jobba extra under corona-krisen, hon var på väg men vaknade!