Vårkavajen är framme

Posted on

Innehåller annonslänkar till Busnel,

Bubbelroom och Hm

Heeej!

Vad har ni gjort denna långa Fredag? I min värld har den inte varit lång, tog en rejäl sovmorgon och har sedan varit på en lång utflykt ute i det fina vädret. Har allt suttit i en solstol och fått lite sol på näsan också. Nu hoppas jag att vinterjackan inte behöver komma fram mer, för nu har min vårkavaj kommit fram och jag tänker inte hänga in den i garderoben igen..

Det har verkligen varit några fantastiska dagar med sol och fint väder och jag njuter för fullt och glömmer nästan att vi lever i en tid av virus och ekonomisk världskris, men så får det vara. Jag vill verkligen inte bli en belastning för psykvården, så jag gör allt jag kan för att må bra, fast det är socialdistansering som gäller. Man får göra allt som står i en s makt för att försöka må så bra det bara går.

Min kavaj hittar ni här, en liknande billigare här, byxor hittar ni

här , blusen med ståkrage, från samma ställe, men är något år gammal.

Önskar er alla allt gott och en riktigt bra påsk trots allt.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.