AW med Tiva gänget

Posted on

innehåller annonslänkar till PFG stockholm

och Lindex

Hej hej!

Redan Söndag, vaknar till en solig sådan, hoppas det håller i sig hela dagen. Igår efter

Miobesöket, hamnade vi på stan i Vadstena för en lunch på Borgmästarens uteservering. Sedan strosade vi intill Vätterns strand, innan vi landade i varsin solstol, och somnade alla tre.

Men i Fredags hade vi bestämt att vi skulle ses med jobbet. Våran lilla Tiva familj hittar ofta på roliga saker. Ofta blir det aw, många spelar padel ihop, vi åker skidor, åker på utflykter tillsammans.

Jaa vi är som en familj där vi känner varandra väldigt väl. Tror det beror på att vi jobbar tätt ihop på en liten yta, med svårt sjuka patienter som ofta är nedsövda. Vi har ett tillåtande sätt och vi hjälper varann hela tiden. Skratt och skoj finns alltid väldigt nära. Alla är med, allt från sjuksköterskor, undersköterskor och våra narkosläkare som vi jobbar tätt tillsammans med.

Min outfit för dagen. Ett orange linne, kan man tänka sig….. Köpt i Spanien. Halsbandet hittar ni här, örhängena här. Solisar här

Vi var några som träffades redan vid 14 tiden. Vi besökte The Window som ligger vid Johnells i Örebro. Sedan vid tretiden gick vi till Saluhallen för att möta upp resten. Så roligt att se alla uppklädda, vi har ju våra pyjamasar när vi jobbar, så det är xtra kul att klä upp sig lite.

Eftersom det var 1a April så blev det en del försök till aprilskämt, ett par skämt lyckades, dock inte alla.

Vid sjutiden blev jag hämtad och vi for till Vadstena. Skulle kolla en serie innan vi la oss, tror jag hann se två minuter innan jag sov.

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • E
    april 3, 2022

    Så trevligt ni hade! Visst är det härligt med god arbetskamratskap även utanför jobbet. Speciellt viktigt när man jobbar nära livets skiftningar och sköra tråd. Orange verkar vara populärt nu, sett det mkt senaste tiden. Kram