Oväntat besök

Posted on

Annonslänk till mio

Hallå!

Helg igen och jag har inte hunnit berätta om föregående helg ännu. Dagarna springer iväg. Blev ni lurade igår? Ett försök att bli lurad av kompisen, men den gick jag inte på.

Förra helgen efter att vi ätit vår lunch på uteserveringen, skyndade vi oss hem, för vi skulle få spontanbesök av min väninna och hennes sambo.

Kul med spontanare, då blir det lite som det blir, inte så uppsjåsat.

Lite snittar till bubblet, fick bli förrätten, innan middagen fick bli den vi själva skulle ätit. till efterrätt, snodde P ihop chokladfondant av saker han bara hade hemma.

Denna gång hade vi verkligen bestämt att det inte fick bli så sent, så när det blev midnatt, sa vi godnatt och gästerna gick in till gästrummet och vi till vårt sovrum. Så skönt att kunna erbjuda övernattning, så gästerna slipper bo på hotell.

Däremot kan man ju bjuda på hotellfrukost.

Mätta och belåtna, tog vi en tur med gästerna och visade dem Vadstena med omnejd. Fram emot lunch tackade gästerna för sig och åkte hemåt för att jobba. Vi landade i soffan för en liten powernap, innan trädgårdsarbete stod på agendan.

Nu är det helg igen och vi landade i Vadstena igår kväll efter, att jag varit på aw med mina kollegor. Dagen kommer gå i avslappnat tempo, men vi har lite på to do listan. Jag ska övetala P att köpa detta som jag visat förut, men vi har inte hunnit gjort något åt det ännu. Annars lir det långpromenad med Doris, lite trädgårdsarbete innan lördagskvällen tar vid.

Vad gör ni denna fina men kalla lördag?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
  • Tina+ME
    april 2, 2022

    Åhhh drömmer mig tillbaka till när vi var på besök hos er i Vadstena. Så mysigt och härligt! Kram och ha en fin lördagskväll! //Tina

  • E
    april 3, 2022

    Supersnygga soffor! Antar att de är de nya 😊