Besökt Körsbärsträden i snöoväder

Posted on

Innehåller annonslänkar till Åhlens

Hej hej!

Tänk att när jag för första gången fick se de omtalade körsbärsträden i Kungsträdgården, då snöade det och var svinkallt. Kanske inte vad jag tänkt utan tanken var nog att man skulle kunna haft en lättare vårjacka.

Vi tänkte nog allt att det kunde bli kallt, så vi hade mössa och vantar på, när vi tog en promenad upp till stan. Verkligen kallt, men nog sjutton var det folk som kommit för att fota de fina träden. När vi tagit våra kort, bestämde vi oss för att ta ett glas bubbel på en uteservering, som hade vindskydd och terrassvärmare. Så med mössa och filtar satt vi en stund och njöt av att vara i Stockholm och just kunna stanna till för att ta ett glas.

Sedan kom jag precis på vad jag skulle köpa för mitt presentkort jag fått från jobbet. Jag har funderat och funderat, men nu slog en tanke ned som en bomb. Så vi gick till Åhlens, jag kollade att de fanns på nätet, så nu äntligen har jag dessa i min ägo, så snygga, med de har ju varit slut när jag letat, men nu så, äntligen.

När vi väl kom hem, visade stegmätaren på en mil och dessutom fick vi ta trapporna fem våningar upp, så det blir många makaroner till mitt lags burk när jag kommer till jobbet.

Ni är flera som frågat om väskan, den hittar ni här och jackan finns bland annat här. Halsduken finns här

Idag blir det ett besök till Ulriksdals trädgård efter att vi borrat upp lite hyllor, sedan bär det av hemåt.

Ha det gott, Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.