Bjudna till bröllopsparet

Innehåller annonslänkar till

Ellos och Lindex

Hej hej!

Här är det en snuvig bloggerska, som har ont i örat också, så det är bara att stanna inne och kurera sig, men såklart måste ju Doris ut, men annars är det vila som gäller, så får vi se vart örat tar vägen.

I fredags var vi bjudna hem till våra vänner som gifte sig i oktober. Vi har inte så lätt att få till när vi ska träffas, eftersom brudgummen är präst och jobbar helger. och det gör ju jag också, men en fredag fick vi till.

Dom bor i stan, så vi tog bilen dit, och planerade att åka buss hem till småstaden.

Fru C hade gjort en julig sangria, på gin, prosecco, ananasjuice, lite tranbär, kanelstång och apelsin och den slank ner kan man säga. Dim hade gjort ett jätteroligt bildspel, på alla saker vi hittat på tillsammans, jättekul att se, dom hade döpt bildspelet till

F.R.I.E.N.D.S

Jag hade på mig min fluffiga topp som finns här, den är ju från Pernilla Walgrens tio i topp lista och tog slut nästan direkt, men ser att det är folk som lämnar tillbaka, så håll utkik så kan man nog få tag i en om man vill och kjolen finns här.

Har fått frågor om skåpet och det är från Baazar här. Taklampan här. Tavlor från Vadstena.

Vi blev bjudna på Toast skagern till förrätt och Biff Bourgogne till huvudrätt, allt smakade super. Efterrätten glömde jag fota, i vanlig ordning.

Det visade sig att bussarna inte duggade tätt, så vi blev erbjudna att sova kvar, vilket vi tackade ja till. Det var superskönt att vi kom i säng i tid, tror hon var innan midnatt, vilket innebär att man mår mycket bättre på lördagen.

Mysigt att äta frukost ihop, innan vi bröt upp och åkte hemåt.

En äkta sleepover, blev det.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Lena - gott för själen
    november 14, 2023

    Så mysigt med middag med vänner och övernattning. Eftersom vi har de flesta vännerna på annan ort så blir det oftast sleepover för oss också.

    Den där toppen är så läcker. Den passade du väldigt bra i! Och de där glasen ser ut att kunna vara samma serie som vi har, Orrefors Difference. Supergoda att dricka ur. Särskit snapsglasen, men de finns inte längre tyvärr.

    Kram Lena