Pälskappan till vinterns festligheter

Innehåller annonslänkar.

Hej hej!

Ligger här hemma och är inte så kaxig. Snuvig, ont i ena örat och halsmandel på samma sida, ögonen rinner de luxe, samt lite feber runt 38,4. Har lite svårt att bara ligga still, men nu gör jag faktiskt det och det känns ok, fast tråkigt. Har pratat två timmar i mobilen, så där försvann lite tid. Snart är det läggdags och jag hoppas jag får sova i natt, för det har varit svårt pga. alla symtom.

Jag visade min långa pälskappa på instagram, som jag fyndade när de hade kampanj. I like it a lot, tyckte dock att strl M var något stor, så när jag testat strl S fick det bli den, men på bilderna är det strl M.

Det är en oversized kappa, men jag behöver inte känna mig större än jag är, så strl S blev toppen.

Kappan hittar ni här Polotröja här Liknande kjol här

Vi ska inom en snar framtid iväg på roligheter, så jag måste tillfriskna snabbt, det brukar jag i och för sig göra, så vi håller tummarna för det. Hinner varken ha öroninflammation eller halsfluss nu.

Nu är det snart black friday/week och min väninna hon är redan ute och fyndar en massa, och jag måste ge er ett av hennes tips.

Dessa är halva priset på och finns till både dam och herr

Har ni några heta tips på Black friday som ni törs delge. Jag orkar inte riktigt ha kolla på allt?

Må så gott allesammans

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Milla
    november 15, 2023

    Hoppas du blir frisk snabbt! Jag är ju hemma denna vecka o fullkomligt vältrar mig i lathet 😀. Är superbra på att läsa i timmar, en bok samt gått igenom 1200-talets kungar på nätet, funderar, ser några avsnitt av Virgin River, funderar på att städa kylskåpet och en garderob. Har inte alls orkat kolla in Black Friday, den är så otroligt fejkad sen ett par år tycker jag. Men vill gärna passa på att fynda sina förbrukningsvaror, och andra bra saker. Men saknar egentligen inget. Min man behöver lite nya polos, tipsa gärna om bra herrklädeställe!
    Kram Millla