Bland rapsfält och kyrkor

Posted on

Heej!

Tänk att när jag börjar jobba klockan 07 på morgonen, så sover jag alltid dåligt, det är därför jag oftast lägger kvällspass, för att jag ska slippa gå upp i ottan. I morgon blir det ett nattpass, men innan det ska vi på jobbet ut och vandra på en led i Bergslagen, Göljestigen heter den och jag hade inte hört talas om den innan jag sett att massor med människor har varit och gått en sträcka där. Känns som jag är dålig på utflyktsmål i Närke, börjar känna till mer utflyktsställen i Östergötland ha ha ha.

I Söndags var jag sugen att leta upp ett fint rapsfält, brukar ju ta kort nästan varje år på mig stående i rapsfälten, så det var jag tvungen att göra i år med. Vill ni se från tidigare år så kan ni kolla här från 2017, här från 2015.

Ser ni vad vackert det är, man blir ju nästan religiös på kuppen, om inte annat för att det finns hur många gamla kyrkor som helst, en del från 11 hundra talet. Tror bestämt att det finns minst ett tiotal gamla kyrkor rund Vadstena, en av dem är Nässja kyrka som är en supersöt kyrka med utsikt över både Vättern och vidderna runt om. Så visst kan man känna sig en smula religiös när man åker omkring i dessa medeltida omgivningar, man kan nästan känna respekt för allt som varit under marken man går på, rena rama historieboken man befinner sig i.

Min jacka som passar perfekt till våren och sommaren finns här, smala slimmade jeans på rea hittar ni här, söt beige tröja här

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.