Innehåller annonslänkar från Hm, Gina Hej hej! Igårvar jag på nfluencer frukost påScandic väst i Örebro.det var Almi Mälardalen som anordnade. 

  Blev bjudna på glögg och pepparkakor. Hotellchefen berättade att hotellet är helt nyrustat och att de satsar påfamiljer, så de har massor av familjerum.  

  Sedan var vi så sugna på hotellfrukost, så vi fick gå bananas på deras fina frukost bufé,tog alla godbitar från bordet.. 

  Såklart fotade alla sin frukost, inget konstigt med det.  

 Nar alla fotat och var mätta i magen,fick vi lyssna på Clara som presenterade sitt varumärkeClara färdiga gåsom riktar sig till sådana som mig, som hatar att träna..Väldigt intressant att lyssna på hennes historia. Hon är bara 25 åroch redan kommit så långt.  

  Sedan blev det den obligatoriska influencerbilden 

Från vänsterChristoffer (almi) Lie7, Therese Wicman, Maria (hotellchef) Kingedna_, Clarafärdigagå, Maria (almi) Sallys husMatplatsen, Home by Skyman, jag, Thereseohman, Joanna egemar.Många jobbar med Instagram, men de flesta har även bloggar och youtubekanaler.Googla på namnen så kommer ni rätt. Sedan hade jag lite ärenden och avslutade med att åka till Mariebergoch inhandlade, lite fina kläder till julens festligheter 

 Köpte denna fina tröja med fina pärlor på häromdagen, nu kollade jag in den här snyggingen också,som det just nu är 25% på här    Kvällen bjöd på poofitness show, som Olivia var med på,och jag säger bara vilken show och herrejösses så duktiga de är… Nu väntar helgjobbHa det gott allesammans Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.