Mot influencer frukost

Hej hej! Igår satt jag så mycket vid datorn, för att ordninställaett par samarbeten, som kommer snart, det tog flera timmar. Men jag hann iallafall med det mesta jag hade tänkt, men inte allt, så jag hoppas jag hinner det idag.  Sitter här med ljus tända och låtsas att jag inte hör hur regnet smattrar utanför,jag låtsas att det är snö. Skall snart bege mig på influenser frukost. det är så trevliga inslagsom Almi Mälardalen anordnar en gång i månaden.Det är alltid någon som presenterar vad deras kanal handlar om,så idag skall vi få lyssna på en ung tjej som skall berätta om sin träningsblogg. 

   Sedan har jag lite annat på agendan under dagen som jag såklart hoppas hinna med,för annars kommer det inte hinnas med denna vecka, eftersom jag skall jobba hela helgen och även nästa vecka.. Visst är det väl fint med snitthyacinter, köpte dem när jag var i Stockholm sist.det var mitt prio ett att springa till Hötorget och hoppas på att de hade just vita snitthyacinteroch det hade de….  Nu väntar en härlig hotellfrukost, med en massa gott. Ha en fin Fredag Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.