Blomknarkaren

Posted on

Innehåller annonslänkar från mio

åhlens ellos och by malina

Ja det är bara att inse, jag älskar blommor, det gör mig verkligen glad. Det får inte vara tomt på blommor här hemma, då känns det verkligen som ngt fattas. Jag kan komma på mig själv att sitta och njuta av mina blommor. Lite som Ferdinand.

I min trädgård, som tyvärr har blivit lite vanskött på grund av att livet kom emellan, finns annars mycket blommor. Tulpaner finns det svarta och vita. Sedan har jag allium, kungsängsliljor och massor med pioner. I år vill jag sätta Dahlior, men då måste det göras en helt ny rabatt, så vi får se vad som blir av med det. har ju en student att tänka på. Student ja, det är ju väldigt länge sedan som stora dottern tog studenten. Och jag minns så väl den där balkvällen. Hon skulle verkligen ha en viss klänning som inte var gratis. Håret skulle sättas upp och det var en massa procedurer kring denna bal, som egentligen inte var annat än att bli fotograferade utanför slottet, en middag på Stora Hotellet och en fest på Frimis. Men förväntningarna var höga, solen sken och det var riktig sommarvärme ute. Vi hade varit inne och fotat och de såg så himla glada ut, så man tänkte att det blir ett minne för livet.

Döm om min förvåning när de kom hem vid 22 tiden. – Det var inget roligt!

Jaa sånt sjå för denna ”bal” och det var inget roligt. Så många tusen som lagts ner för denna kväll.

Min med lilla är förväntningarna ännu högre, trots att man inte ens vet om de kommer få ha bal. Just nu har de fått klartecken för det, men det vete sjutton hur det kommer bli, men klänning ska det ju vara och nu är garden ännu högre. För nu finns inte ens klänningen som hon vill ha, så nu måste vi hitta en sömmerska som kan sy klänningen från en massa bilder som ska bli en. Ja vi får väl se hur det går med den saken. Hon har iallafall hittat studentklänning och det är ju inte vilken klänning som helst heller. Den är från det här märket, men jag gissar att det ska vara fler klänningar, skor, naglar, håruppsättning mm. Antiklimax om det inte blir något pga. av pandemin, både för henne och min plånbok.

Men tillbaka till blommorna som jag inhandlade i Linköping, nu står de iallafall hemma hos mig och jag önskar verkligen att de kunde hålla sig en vecka till.

Soffbordet som jag är supernöjd med är det fortfarande rea på och ni hittar här.

Mios vas finns tyvärr inte kvar, men en liknande vas hittar ni här till bra pris. Ljusstakarna finns liknande här

Idag är jag kom hem från jobbet, var det så himla skönt på min veranda, så både jag och Doris satt och solade i vårsolen. För visst finns det hopp om vår och värme.

Ha det gott

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • E
  mars 3, 2021

  Ni får kvista över till Sally och hennes matte – hon kanske kan plocka fram symaskinen 😃 hoppas O vill visa upp hur det blev när det närmar sig. Balen blir ett minne även för mamman, här har aldrig varit aktuellt med klänning men att hyra smoking var inte heller gratis…😅 ✊️För att det på ngt sätt blir av, förhoppningsvis är det ju bra väder så kanske de kan vara utomhus.

 • Villa Ryttarängen
  mars 3, 2021

  Ja kära nån vilket ståhej det är kring studenten. Lite billigare med grabbar tror jag bestämt. Blombuketten är så himla snygg. Vill ha. Kraaam Pia

 • Milla
  mars 6, 2021

  Ja kära nån, vem hade kunnat gissa att studenten skulle bli i fara det här året med…. Hoppas just den kan bli av i allafall så de får fira. Vilket spektakel det blivit med masa olika outfits, det där med att ha roligt på just studentkvällen verkar även det
  kommit i andra hand. Min dotter var aldrig på någon bal, och hon tyckte faktiskt det var himla skönt. Deras skola var ganska ny och hade inte skapat någon tradition kring bal, så det fick vara. Och himmel det är 11 år sen snart 😀. Kram Milla