En utflykt till Linköping

Innehåller annonslänkar till Careof Carl,

Bubbelroom, Ellos

Hej hej!

Denna helg tillbringas i Vadstena och vi brukar alltid hitta på en massa trevligheter när vi är här.

Igår åkte vi mot Linköping och solen strålade och det var så himla skönt. Längtan efter våren kändes i varenda cell i kroppen. Vi tog en promenad med Doris i Trädgårdsföreningen som ligger mitt i Linköping. Vi hade sedan bestämt att vi skulle äta på Bastard Burgers, där P´s son jobbar. Blev tipsade om vilken hamburgare vi skulle äta. Los Angels, var hans tips. Jag måste verkligen ge hamburgaren 5 poäng av 5 möjliga, så himla god. Mycket smaker väldigt fräscht. Det som är speciellt för Bastard Burgers är att de maler allt kött på stället. Likaså picklar och skär de i ordning allt varje morgon.

Riktigt gott i alla fall

Jag hade sådan tur att min favoritbutik låg precis mitt emot och jag bara måste gå in dit, så är det bara, blomknarkare som jag är. Blooming Design heter den och de har blommor, inredning och även kläder. En drömbutik som jag gärna skulle vilja driva om jag skulle sadla om någon gång.

Såklart hade de mina nya favorittulpaner, Brownie fingers som jag upptäckte för några veckor sedan, om ni minns. Så jag kunde inte hålla mig utan det var tvunget att få följa med en vacker bukett hem.

Alltid lika trevligt att se sig om. Så mycket jag sett av Sverige det senaste året, det har jag inte sett under många år ihop.

P har en riktigt snygg rock, liknande finns här på riktigt bra rea. Jag har fått på mig en vår/höstjacka och frös inte alls, så himla skönt ute. Min jacka hittar ni här. Klänning här och boots här.

Idag blir det utflykt igen, men nu ska vi njuta av sol och utsikt.

Sista Februari och Grattis till alla Mariafirare idag.

Kram på er

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • E
  februari 28, 2021

  Hej snygging! Undrar om jackan – vilken strlk har du? Är den true to size? Har du kollat in butiken pralin i lkg? Jag hoppas komma dit till sommaren . Nu skid-VM. Ha en bra dag.

  • helenavi
   mars 2, 2021

   Hejsan! Ursäkta sent svar. Jag har strl 42 på den svarta jackan, men jag har ju både stor byst och mage, så det går åt åt mig.
   Svårt att rekommendera till ngn annan, men det är väl bara att testa.
   kram Helena

   • E
    mars 2, 2021

    Tack! Jag har oxå byst o mage så då blir nog 42 perfekt även till mig 😉☺️