Bo i lägenhet

Posted on

Innehåller annonslänkar till Gina

Hej hej!

Jag vet inte hur ni bor, bor ni i lägenhet, villa, eller radhus, eller något helt annat. Jag bor i villa och jag har aldrig tänkt att jag vill bo i lägenhet. Gjorde det under några år när jag var ung, men trivdes aldrig. Gillar inte att höra grannar och så vill jag kunna öppna en dörr och kunna kliva ut på en gräsmatta, sedan vill jag kunna grilla.

Igår var jag hos min väninna som köpt lägenhet i stan och vet ni, det finns en pool på gården, och då kan jag ju säga att skulle jag bo i lägenhet, skulle jag absolut kunna tänka mig att bo som hon. Kändes nästan som jag var på en utlandsresa igår när jag satt på bussen. Svidade om till bikini och vi tog med oss lite bubbel ner till poolen och njöt någon timme innan vi gick in i deras fina lägenhet.

En fantastisk kväll tillsammans med mina fina vänner som jag är så tacksam att jag har. Vänner som man kan prata med om allt och man vet att det stannar där, så otroligt glad att de finns i mitt liv.

Invigde den här kvällen till ära. Fick inget kort på den, men jag lovar att det kommer

Nu är jag ledig två dagar och vädret verkar hålla i sig, så nu ska här njutas.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Yvonne Gustafsson
  juni 12, 2020

  Du är alltid så fint klädd ,ser trevligt ut med pool o god mat o dryck. Ha det bra i värmen o ledigheten.Yvonne

 • Milla
  juni 12, 2020

  Jag är ju uppvuxen i lägenhet med högt i tak och serveringsgångar. Och bodde i en fantastisk lägenhet med knarrande parkettgolv, djupa fönsternischer o underbar utsikt när jag och min kärlek flyttade ihop 1987. Då en hyresrätt – idag en svindyr bostadsrätt. Jag älskar lägenheter med charm – men oj vad jag uppskattar att bo i hus o ha mitt egna gröna paradis runt hörnet… kram o ha en härlig ledighet!

 • MammaM
  juni 13, 2020

  Låter jättehärligt! Bra vänner är en underbar förmån i livet