Lukta gott

Posted on

Innehåller annonslänkar till Gina,

ellos Bubbelroom, och Lyko

Heej på er!

Ni passar väl på att njuta av sommaren!? Jag har haft turen att vara ledig Fredag och Lördag och har verkligen njutit av sol, värme, umgåtts med kärleken och vänner. Jobbat i trädgården och ätit så mycket gott, Ja allt har varit perfekt.

Visst låter jag positiv……, kanske beror på att jag köpt ett badskum som luktar apelsin och är en humörhöjare bestående av cederträd som skall göra huden mjuk och fylla själen med positivitet.

den luktar fantastiskt gott och visst passar de bra till min topp och nagellack…..

Dessa ljumna kvällar när man kan sitta ute utan kofta när solen försvunnit bakom träden är verkligen fantastiska, älskar dem.

Topp hittar ni här . Duschcrème här och hudlotion här, båda på rea. Solisar här

Mitt i min långledighet har de tryckt in ett enkelt Söndagspass, som förstörde min långledighet, men det är väl bara att beta av det, innan jag bli ledig två dagar igen och då väntar något riktigt mysigt.

Har fått frågor om min svarta klänning jag visade igår, den jag köpte på Malta i somras, men liknande hittar ni här och här.

Hoppas ni njuter och mår bra mitt i allt….

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
 • Cia
  juni 14, 2020

  Hej Helena! Jag undrar om du skulle vilja dela med dig av vart halsbandet med ”hope” är köpt? Önskar Dig en fin dag! ♥

  • helenavi
   juni 15, 2020

   Hej CIA! Det är ett Eva Attling halsband finns på hennes hemsida. Kram Helena 🤗

 • Inger
  juni 14, 2020

  Det är väl inte så lätt att neka jobbet i dessa tider
  Tur ni finns. Eftersom du har det jobbet och vågar ta hem barnbarnen som du låter sova kvar och förmodligen både kramar och pussar
  Därför undrar jag vad du tycker
  Törs man ta hem Ett barnbarn några dagar
  Han vill ju såå gärna
  Och vi också så klart
  Men……Kraaam Inger

  • helenavi
   juni 15, 2020

   Hej Inger!! Ja jag jobbar mitt i smeten, men ingen på jobbet har blivit smittad, än iallafall. Jag går efter folkhälsomyndigheten och ett sunt förnuft. Så vi har valt att träffa barn och barnbarn, så länge alla är friska. Detta virus kommer finnas kvar länge, kanske flera år, så bara man tänker sunt. Vi vårdar sjukdomar som är ännu farligare och mer smittsamma sjukdomar som det inte pratas om, så skulle jag vara rädd så skulle jag aldrig kunna träffa någon.. så så länge man är frisk så ser jag inget hinder. Kram Helena 🤗

   • Inger
    juni 15, 2020

    Tack