Bra lunchställe

Posted on

Innehåller en annonslänk till Careof carl

Hej hej!

Tänk i morse var det nästan omöjligt att vakna. Var så trött och jag tänkte är det så här det känns för dem som går in i väggen och inte kommer upp på flera veckor?! Men jag kom allt upp, Doris behövde min omsorg och tyckte jag låg alldeles för länge. Väl uppe med några koppar kaffe, vaknade min trötta kropp till liv igen.

Min energi är inte på topp just nu, om det beror på mycket på jobbet och en massa annat som suger av min energi, eller så är det bara tidsomställning och allmän vårtrötthet. Men att vakna till gråmulet väder gör ingen glad.

P är här och vi äter gott och har mysigt ihop. Han kan ju jobba från mitt vardagsrum och idag servade jag honom med mat från restaurang 29 som ligger mellan Örebro och Marieberg. Så fint lunchställe som är så coronasäkert så jag aldrig sett maken och fantastiskt god mat. I dag blev det takeaway. annars brukar vi allt stanna och ta lunch där då P älskar god vällagad mat och han hyllar denna restaurang. De har 20% om man tar med sig mat och om man äter efter 13.30, så ett tips för er som tycker det är ok att äta ute och kunna gynna restaurangerna på ett säkert sätt. Annars är det P som servar mig med god vällagad mat. Igår åt vi oxsvans och och potatis och rotsellerimos + en god sås. Idag kväll har vi ätit Risotto med torskrygg och brynt smör, alltså jag är i mathimlen varenda gång vi ses.. Tur vi inte ses varenda dag………

När P jobbat klart tog vi en sväng och uträttade lite ärenden inför påskhelgen och när jag står inne i en butik får jag höra. -Jag måste få tacka dig. Va sa jag?? – Jag läser din blogg och tycker det är så roligt att läsa den, vi är ju i samma ålder. Min son och hans sambo läser den också. Kul tycker jag, att ni kommer fram och ger er till känna, bloggandet blir så mycket roligare då. Hon bloggar också och hennes blogg hittar ni här . Jag har ju lärt känna så många av er som bloggar eller har gett er till känna på något vis, så kul.

Ja jag och P fortsatte med våra ärenden och jag gick bakom honom och tänkte vilken man jag träffat, så himla snygg, rolig, trygg och helt fantastisk på alla vis. Han undrade flera gånger vad jag tittade på?.

– På dig, du är så snygg och den där jackan är så himla snygg på dig. För han har ju stil min P.

Nu ska vi kolla serie. Kollar på bl.a Exit på svt play, men den är så ruskig och äcklig , men ändå rätt sanningsenlig, och det får mig att tycka att män kan vara riktiga svin……Har ni sett den?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.