Hej hej!

Hade ett par fina dagar nere i Vadstena. Alltså måste bara säga att det är verkligen en pärla runt Vadstena. Det känns lite som att vara på Österlen, med vidderna vattnet och framförallt ljuset. Våren har verkligen kommit i gång där nere. Klosterliljorna och en stor mängd husbilar tyder på det.

Jag älskar att gå runt på de fina kullerstensprydda gatorna och kolla i fönstren och gå runt strandpromenaden och blicka ut över Vättern, så harmoniskt, man känner ett sådant lugn och batterierna fylls på.

Vi åkte till det lilla samhället Väderstad och åt lunch, det är så mysigt och de gör allt för att corona anpassa och välkomnar och tackar alla gäster som kommer, så de kan ha öppet i dessa tider. Åkte även till Nässja som ligger söder om Vadstena, så himla idylliskt med alla fina hus som ligger längs strandremsan. Tänk att vakna med den vyn varenda morgon, det gör nog inte ont

Ja nu kan allt bara bli bättre. Varenda dag går vi mot bättre tider. Jag hämtade ut ett paket med en massa dahliaknölar. Jag ska bli med Dahliarabatt, ska bli spännande att se om man kan lyckas med det.

Till något helt annat. Mina By Malene Birger väskor som jag haft i några år är helt slutkörda. I alla fall handtagen, så jag måste ha en ny handväska. Då vill jag nog inte ha en sådan väska igen, då de inte verkar hålla så länge som man tycker att de borde göra. Min absoluta drömväska (bild nr2) är på tok för dyr, så jag har börjat kolla på andra mindre dyra väskor jag kan tänka mig. Jag har letat länge och inte hittat någon än, men den här kan jag tänka mig att kolla in. Annars finns en stor väskbutik Gunnes väskor vid Mantorp utanför Mjölby, får nog göra ett besök dit igen, för där kryllar det av väskor i alla prisklasser. Jag får nog tänka vardagsväska som inte är så dyr och om jag ska ha en dyrare väska, får den användas när man inte har så tunga saker i. Jag har oftast alltid väldigt tunga väskor, så det kanske inte är så konstigt att de inte håller. Har ni någon dyr väska som inte hållit?

Nu promenad med Doris, sedan väntar jobb.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • E
  mars 27, 2021

  Hur många år har du haft dina MB väskor? Jag är nämligen ändå förvånad att de hållit så länge som mina gjort , de är över fem år allihop men jag byter iofs över årstid samt med andra godingar så det är kanske därför. Neverfull monogram är ofta i mina tankar och en dag slår jag nog till (tror jag) vill dock köpa butik och det är ju inte aktuellt nu i pandemitider. Man kan aldrig ha för många väskor 😉

 • Pernilla
  mars 27, 2021

  Jag gick till skomakaren med min By Malene Birgerväska när handtaget gav upp och han fixade det för 100 kr. Kanske kan vara ett tips? Och så kan du spara några månader till och köpa drömväskan från LV istället för en mellanväska till?
  Tack för fin inspiration på din blogg! Läser ofta men kommenterar nästan aldrig. 🙂
  Kram P

  • helenavi
   mars 27, 2021

   Bra tips, ska kolla det. Ja drömväskan vore ju verkligen något. Kram Helena

 • Nilla
  mars 29, 2021

  Fast investerar du i en LV så har du en väska många år framöver. Har haft min i 7 år, den fungerar som datorväska, shoppingbag när jag är till affären (ja du läste rätt), strandväska (ja igen), weekendbag 😀 Tog den största storleken när jag stod och velade, hade tänkt mig mellan. Men den söta försäljaren fick mig att inse att den stora inte är så stor när man drar ihop den. Har inte ångrat att jag tog den. Mannen skakar dock på huvudet när han ser mig använda den till allt annat än att bara gå på stan och vara fin väska, men en väska ska ju användas. Och det ryms massa i den när man behöver 🙂