Bruket inredning i Kumla

Innehåller annonslänkar till Ellos

Hallå!

Det blev ett par dagars uppehåll, men livet kom emellan. Men nu är jag tillbaka. Denna veckan är rätt intensiv, jobbar sex av sju dagar, men det blir ju så i perioder. Idag är jag ledig och jag har varit på antistress behandling, för mina friskvårdspengar och nog blev jag avslappnad. Det kändes som jag blev tyngdlös. Det jobbiga med sådana här behandlingar är att jag vill inte att de ska ta slut, så jag ligger och tänker, måtte det inte ta slut.

I eftermiddags tog jag mig i kragen och åkte till Bruket inredning som ligger i Kumla, två mil söder om Örebro. Lisa som öppnade för ett år sedan, mitt i pandemin, har verkligen lyckats. Vilken urmysig butik. Det är en gammal verkstad som hon hittade och har verkligen satt sin prägel på.

Man kommer aldrig därifrån tomhänt. Måste nog säga att det är en av de finaste inredningsbutiker jag varit i.

Så passerar ni Kumla mellan Torsdagar- Söndagar, så tycker jag absolut ni ska prioritera att göra ett besök.

Dom fina tomtarna i porslin hittar ni här och porslinsgrisarna här . ERNST´s sortiment hittar ni här

Annars är jag på julklappsjakt och jag är snart klar med mina klappar till barn, barnbarn och till P. Har dock inte börjat slagit in några klappa än, mina fina julklappspapper kom idag.

Nu väntar jobbhelg

Vad ska ni hitta på?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Maria
    december 2, 2021

    Jag har också köpt dessa papper ifrån Ellos, såå fina🌟🌟
    Kram