Brunch i Rosa huset

Hallå! Nu är det Fredag igen och jag längtar ihjäl mig efter min P, men snart ses vi igen. Jag ska dock på influenser frukost tillsammans med en massa tjejer får Örebro som Almi Mälardalen bjudit in. I dag blir det frukost på Lill Annas på slottet i Örebro, ska bli kul.

Tillbaka till i Söndags. Vi var allt bra sega när vi klev upp klockan nio. Vi hade sagt till gästerna att frukosten skulle vara serverad klockan halv elva och det var ju inte vilken frukost som helst, utan lite som Grand Hotell i Stockholm, om ni varit där.

Jag dukade upp för tredje gången, pressade apelsiner och var ute i hallonhäcken och plockade in de sista hallonen.

P gjorde både scones och Egg Benedict och det är ju inte superenkelt om jag säger så, men allt var klart när gästerna kom från husbilen och hotellrummet på övervåningen.

Jag själv hann inte fota så mycket men det gjorde ju både Tina och Katarina. Några bilder är lånade från Tina

Jaa vad säger man. Han är helt makalös min P. Han är verkligen en Master chef. Han får sin inspiration från restauranger han själv ätit på, men så har han ju Mannerström som förebild också. Sedan är det ett stort intresse också och så länge han tycker det är kul, så får han hållas. Jag älskar hans mat, och kommer aldrig kunna mäta mig med honom, men det behöver jag inte heller, ingen annan heller för den delen.

Efter att vi mumsat i oss all mat, var det dags att säga hejdå för denna gång. Supertrevligt har det varit och jag är så glad att vi fick till det, och hoppas det inte dröjer för länge tills nästa gång.

Kolla in hos Tina och Katarina så få ni veta mer om vår helg

Ha det gott. Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.