Dagarna går fort

Innehåller annonslänkar

Hej på er! Hur kan fyra veckor gå så vansinnigt fort? Skulle behöva fyra veckor till, har ju precis förstått att jag har semester. Dessutom verkar ju det fina vädret komma tillbaka nu när semestern är slut.

Det klart att dagarna går fort när man hittar på en massa saker, men ingen av oss vill ligga stilla och inte göra något. Vi har åkt på lite utflykter firat en 80 åring, haft flera besök och varit på konsert.

Båtlivet är väl det som blivit minst av denna sommar, jag som bara packat med mig sommarkläder till P. Det kommer ett litet axplock av saker vi hittat på.

Mysiga promenader på ensliga stränder, där vi aldrig sett en enda människa, soliga kvällar då vi nästan firat att det varit fint väder och då tagit en god gindrink och goda räkor. Vi har gjort en mysig trädgårdsgrupp i P´s trädgård, med en massa mysiga lampor. Vi har kollat på serier, och tittat på serier.

Sista dagarna hade vi två besök som avlöste varann, så trevligt, men egentligen skulle vi behöva några dagar att vila upp oss på. Kommer berätta mer om de dagarna senare.

Ser ni att jag har nya solisar? De ena är bruna och de andra svarta. Brukar inte ha svarta solisar, men jag ville testa dessa, och tycker de är rätt coola. Vilka tycker ni jag passar bäst i?

Svarta här, Bruna här

Min kjol, måste nästan var det bästa köpet jag gjort i sommar, liksom tröjan till, samt den rosa blommiga blusen. Bästa kavajen som hängt med sedan 2018. Liknande här

Nu är det dags att förbereda för jobbdag i morgon, så vi hörs.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Monika
  augusti 15, 2023

  Det funkar med båda solisarna men föredrar de bruna på dig, klär dig bättre, de svarta blir lite hårda.
  Måste få fråga, vad är det för skillnad att kolla på serier och titta på serier ?
  Kram Monika

  • Anne
   augusti 15, 2023

   Monika, det blev nog bara lite fort och fel. Ta det med ro

 • Lena - gott för själen
  augusti 15, 2023

  Semester kan verkligen gå fort. Verkligen trist när man inte kan nyttja båten som man tänkt. Det känner jag alltför väl till! Det är en viss risk i det här landet. Men kul att ni ändå kunnat hitta på roliga saker.

  Själv började min tre veckor långa semester. Imorgon har det redan gått en vecka och jag börjar få panik! 🙁 Men jag är såååå glad att vi åker till Kreta på lördag. Vi har de senaste sommarsemestrarna valt roadtrips i Sverige och det hade inte känts lika kul i år. Kreta är ju ändå lite mera solsäkert. Och när vi kommer hem har jag bara tre dagar semester kvar. Hepp, så var det slut!

  Kram Lena

 • Milla
  augusti 15, 2023

  Ja oj vad fort det går med ledighet, panik liksom! Jag är nöjd med vissa saker och en del inte alls. GIllar ju att vara aktiv (som att vi vill golfa och cykla men det blev en utmaning i sommar) – men älskar också att bara skrota runt, plocka och greja och läsa mycket. Men det tröttnar man snabbt på om det inte finns nåt att bryta av med.
  Tycker de bruna solisarna är fina. Men måste alla vara så enorma? 🙂 Jag använder ett par konstant sen två år, de är ju progressiva och numera när man kör bil så måste man ju se allt man ska trycka på och ställa in….
  Kram MIlla