Dags att väcka trädgården

Posted on

Innehåller annonslänk

till Cervera

Hej hej!

Vaknade igår morse av att höfterna gjorde så ont. Kunde verkligen inte förstå varför. När jag sedan fortsatte att skura altangolvet, då förstod jag varför jag hade ont. Hade ju skurat golvet dagen innan också. Tyckte inte att jag rörde höfterna så när jag skurade, men tydligen gjorde jag det ändå.

Jag skurade med gulsåpa och vatten och snälla nån så bra det blev. Behöver nog inte ens olja in trallen som jag trodde. Tog bort alla torrt gräs och även maskrosor som redan börjat bli stora.

Nu börjar det bli dags att ta ut olivträden från sin vintervila. Jag har haft dem i poolhuset, där det legat runt nollan hela vintern. Men man måste vara försiktiga så de inte får för mycket gassande sol nu i början. De är lite känsliga på våren. Bäst att kolla så inga minusgrader är i antågande, för de är ju känsligare på våren än hösten, för då tål de några minusgrader och då mår de också bra av en köldknäpp.

Nu är jag ledig ett par dagar och jag ska införskaffa lite till vårt projekt som jag snart hoppas kunna berätta mer om. Dessa tror jag kan passa alldeles ypperlikt. Ingen som vill ge sig på en gissning vad vi har för projekt på G?

I morgon lovade de sol och nästan 20 grader, så då hoppas jag få lite sol på mina något vita ben.

Må så gott

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 Comments
 • Mona-Lisa Emanuelson
  maj 5, 2022

  Ni tänker nog skaffa husbil! Roligt!

  • BrittMarie
   maj 5, 2022

   Hej på dig!
   Kanske ett litet bröllop!🥰

   • Ingela
    maj 5, 2022

    Utekök med grillplats

 • christina
  maj 5, 2022

  Jag gissar på ett sommarbröllop.

 • Hanna Karlsson
  maj 6, 2022

  Så skönt att ha trallen städad. Jag köpte ett par olivträd för några år sedan men jag lyckades tyvärr ta död på dom. De står fortfarande kvar i uteförrådet. Drömmer om att de mirakulöst ska återfå sin forna prakt…. Eller så får jag helt enkelt köpa nya….

 • Pia
  maj 6, 2022

  Jag tror ni har köpt en ny båt! 🙂