Lediga dagar i rosa huset

Posted on

Innehåller annonslänk

till Lindex

Hejsan!

Två och en halv dagars ledighet och de tillbringar jag hos P i Vadstena. Hade lite på min todo lista, så det passade bra att fixa när jag var ledig. Fredagen bjöd på superhärligt sommarväder, så en lunch på Borgmästaren, så mysigt. Ena tjejen vid grannbordet hade suttit och funderat på om vart hon kände igen mig ifrån. Tillslut kom hon på det och jag är glad att hon berättade att hon läste min blogg. Jag tycker att det är så roligt när ni mina läsare kommer fram och säger hej. Vi stod och pratade länge och väl. Som ni förstår älskar jag att skapa relationer och dessa tjejer var så himla trevliga och goa, så jag skulle gärna träffa dem igen, stor igenkänningsfaktor.

Nu när man hänger mer i Vadstena måste man ju börja skapa nya bekantskaper och jag vet att jag från min sida är bra på det och denna fredag har gjort så mycket bra för mig, så det kommer bli bra det här.

Sedan vandrade vi hem, för P hade lite möten, och jag slängde av mig kläderna och la mig i solstolen ett par timmar, så himla skönt.

Tog lite småplock och lite Rosé i solen när P hade jobbat klart. Tyvärr började det blåsa så mycket så vi valde att gå in och äta kvällsmaten inne. Började kolla på Clark på Netflix, rätt rolig faktiskt.

Idag packar vi för att åka mot Örebro. Jag ska jobba helg.

Min nya bikini hittar ni här, köpte bara överdel och tänkte ha svart underdel, typ sådana här

Ha en fin helg, allesammans.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.