En bra helg, helt enkelt

Innehåller annonslänkar till

Stenström och Cervera

Hejsan!

Efter åtta dagars jobb i ett streck, kändes det väldigt bra att få ett glas vin i handen när jag kom hem. P lagade mat och det ljöd soft musik i Sonosen och min fredagskänsla blev 100%.

Satt länge och pratade efter maten, innan vi började kolla på vår serie, Outlander. Men då gick det snabbt utför, somnade säkert efter 10 minuter. Sov länge på Lördagen. Annars bjöd lördagen på både shopping en middagslur innan trevligheterna startade.

Vi blev skjutsade in till stan och mötte upp vännerna som vi inte träffat på ett tag, pga. Covid, jul och att vi varit på varsina resor. Men nu fick vi till det. Lite bubbel på Saluhallen i Örebro innan vi gick vidare till Restaurang Hatt. Hade hört mycket gott om den restaurangen, men inte varit där, så jag tyckte det skulle vara kul att testa den.

En mysig restaurang med bra mat, bra priser och trevlig personal. När klockan slog 23, var det dags att åka hemåt, för då stängde stället och alla andra ställen för den delen. Tog en rejäl sovmorgon idag också och det kanske blir en powernap idag innan kvällen är slut. Min fina cape som jag fick av P hittar ni här.

Vill också tacka er för att ni berättade att mina bestick inte var Georg Jensen. Fick nog en riktigt blackout. Ni hittar besticken i det tidigare inlägget här

Nu blir det lite kaffe så jag inte somnar.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.