En festlig lördag

Innehåller annonslänkar till

Mio och Campadre

Hej på er! Måste ju berätta om vår festkväll som höll på långt in på natten. Vi skulle ju äntligen få träffa Katarina och hennes M.

Det har kommit emellan, lite covid, jul, frieri, lite mer covid och lite andra logistikproblem, som gjort att vi fått skjutit upp vår träff. Men i lördags fick vi till det iallafall.

Redan klockan 16, rullade vi upp på garageinfarten. tror vi alla tänkte att det är bra att träffas tidigt, så blir det inte så sent. Men där hände något, för jag som alltid velat komma i säng tidigt, har helt plötsligt inte alls bråttom i säng längre. Vad kan det komma sig?

Men vi tar det från början. Doris var överexalterad att komma till Sally, som inte var lika exalterad över Doris och oftast går undan, men denna gång sa hon till Doris på skarpen, bra tyckte jag, då Doris kan vara en aningens kaxig. Men det är Sallys hem och hon är den äldste, så det är hon som ska bestämma och så blev det. Doris surade inte över det.

Lite champagne och snittar tackar ingen nej till inte ens Doris som älskar att jaga champagnekorkar.

Kolla vilka fina tallrikar som fick komma fram dagen till ära

En massa goda snittar till champagnen.

Hade lyckats få tag i fina praliner av en tjej i Örebro som har egen chokladtillverkning hemma. Små praliner heter stället som snart öppnar butik på Hagmarksgatan. Lite blommor hos Mr Willovs och rosa champagne eftersom det var alla hjärtans dag i antågande.

My good vilken snygg lampa, vill haaaa. Finns här på rea, och här finns den i svart

Jordärtskockssoppa till förrätt, med lite bacon toppat över, så gott.

Till huvudrätt blev det hjortinnerfilé, rödvinssås och gratäng. Tyvärr glömde jag fota det, men efterrätten hann jag fota. Äppelpaj och vaniljsås

Doris har fullt upp och springa runt och kolla alla Sallys saker och här från trappen, ser hon exakt vad vi äter.

Jag förstår inte hur fort klockan går när man ätit klart, för vips så var klockan halv tre och efter att vi spelat en massa musik och jag kom igång och bugga, som är väldigt många år sedan jag gjorde, så var det dags att gå och lägga oss.

När morgonen kom, alldeles för fort, så blev vi bjudna på hotellfrukost, med det gottigaste som man alltid brukar ta på hotell. Satt och pratade en stund och bestämde en ny träff i Vadstena.

Åkte sedan hem och la oss och sov en stund, men det blev ändå en tidig kväll, för jag skulle upp tidigt på måndagen och jobba. Men så härligt att ses, men jag måste få sova flera timmar för att bli människa igen. Kanske skall ställa en klocka nästa gång man ses, -Nu är det läggdags!

Må så gott allesammans

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
  • Sallys hus
    februari 15, 2022

    Haha ja vi får ställa mat o sov-klockan 😍😍 puss min galning❤️

  • Tina+ME
    februari 16, 2022

    Åhhh så gott och mysigt det såg ut! Ha en fortsatt fin vecka. Kram /Tina