Rolig vecka

Innehåller annonslänkar till

Ellos, Lindex och Mio

Hej på er!

Idag är jag en riktig tröttmössa. Det blev sent i natt, la oss nog inte förens halv tre och vid halv åtta, vill Doris upp. Gissar att hon hörde Sally som var uppe och åt frukost. Vi var nämligen hos Katarina, hennes M och Sally. Men det ska jag ta en annan dag. Har ju så mycket att berätta, för hela den här veckan har gått i ett rasande tempo av roligheter.

Vi hade afterski hemma hos mig i början av veckan. Vi var ett gäng från jobbet som skulle åkt till Romme och åkt skidor, och vi skulle ha sovit över på hotell, men iom att pandemin blev så stor igen, valde vi att boka av i början av året. Men eftersom restriktionerna hävdes i veckan, tänkte vi att vi kör en afterski hos mig, så vi var ett gäng som träffades och åt gulaschsoppa som kändes passande och vi hade även Jäger och Mintuu, och en del hade gått al in med utstyrseln. Så himla trevliga kollegor vi har på jobbet.

I fredags skulle vi haft influenser frukost med Almi Mälardalen, men den blev inställd. Vi var några som tyckte vi kunde träffas ändå. Så vi gick till Hotell Borgen och åt frukost och pratade några timmar.

Bild från Sallyshus

Efter den frukosten och trevliga sällskapet, var man fulltankad av energi och ute sken solen, så allt kändes fantastiskt.

Det var Therese Wickman, Maria från Almi, Matplatsen, Sallys hus och jag. Victorias snygga blus hittar ni här. Jag är bra sugen på denna blus som just nu är nedsatt 20%.

I morgon är det alla hjärtans dag och jag hade tänkt köpa denna till P som han kan ha i sitt vitrinskåp.

Ha en fin Söndagskväll, här blir det väldigt lugnt.

Må gott.

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.