En härlig ledig dag

Posted on

Innehåller annonslänkar

till Mio

Hallå!

Tänk att få sova utan att klockan ringer, det är mitt bästa, sover så dåligt när jag vet att jag ska upp tidigt.

Det har verkligen varit toppen väder idag, solen har skinit och det blev riktigt varmt och skönt.

Tyvärr har jag inte hunnit sitta så mycket i solen, för jag har haft lite ärenden på förmiddagen och lunchdate med min soulmate.

Vi har verkligen följts åt sedan 2003, så snart 20 år har vi kännt varandra och gjort ungefär samma resor i livet, vilket gör att vi har förståelse för och kan visa varandra det stöd vi behöver.

Så härligt att strosa runt i Örebro, som faktiskt är en väldigt vacker stad, med slottet mitt i centrum och Svartån som ringlar genom staden. Uteserveringarna var i full gång och det satt folk överallt i det fina vädret.

De kläderna jag hade på morgonen, ver verkligen inte de jag hade på eftermiddagen och nu på kvällen blir det vinterjacka när Doris skall få sin kvällspromenad.

I helgen kommer vi vara hos P, vi har knappt hunni vara där sedan nyår. Men denna helgen ska vi vara där och det är mycket som skall hinnas med. Träd skall beskäras, bord till de nya sofforna skall inköpas.

Han får bestämma vad han vill ha, men jag kommer föreslå vad jag tycker skulle vara snyggt och just nu gillar jag dessa som det är paketpris på.

Minns ni inte vilka soffor han valde så är det dessa.

Ska bli så mysigt att vara hos P i hans fina rosa hus.

Må gott.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Milla
  mars 24, 2022

  Fina dagar o härligt med helledig dag sådär. Jag jobbade hemma o passade på att sitta o solen en stund men är lite småsnuvig o vart urrig. Min man har precis fått nytt jobb i just Örebro, så nu blir det pendling ca 8 mil enkel resa men det får det väl vara värt, det är ju inom gnällbältet i alla fall 😀. Kram!

  • helenavi
   mars 24, 2022

   Ha ha inte gnäller väl vi😬. Kul med nytt jobb, men kan han jobba hemifrån, så han slipper åka varje dag? Tågen går väl annars rätt bra?! Du får följa med så vi kan träffas 😍 kram🤗

   • Milla
    mars 25, 2022

    Det blir nog bil tyvärr, vi bor ju utanför stan o arbetsplatsen ligger visst inte helt centralt – men det bli nog en del resande i övrigt och säkerligen en hel del hemmarbete. Jag får hänga på nån gång när han blitt varm i kläderna 🙂 –