En helg både högt och lågt

Inlägget innehåller annonslänkar

till Mio

Hej hej!

Vilken helg jag haft, härlig på alla vis. Vi drog till Vadstena i torsdags kväll och det var så himla kallt i huset, så det blev att elda i kakelugnen i sovrummet, så man överhuvudet taget kunde klä av sig, men somnade gott till det sprakande ljudet och värmen som spred sig.

Fredagen bjöd på regn, inte så upplyftande, men Doris måste ju ut, så det är bara att klä på sig och bege sig ut.

Lunchen intogs i Mjölby stadshotell, har ni varit där? Så himla mycket folk och så mycket och god mat, ett kanonställe för lunch om man bor i Östergötland. Träffade en vän som jag lärde känna i somras när vi jobbade i hop i Vadstena.

Åkte förbi Mio och hittade en massa kul, på rea, bl.a denna som jag tänkt ha till uppfräschningen av min WIC, ska bli så kul.

Lördagen tillbringades hemma hos mig, då min kära lilla familj kom på lunch innan vi åkte mot Örebro allihop för att gå på hockey, och det var Milian mitt barnbarn som vi alla ville se. Hans hockeylag skulle vara med i periodpausen och visa upp sig lite. Grabbarna som är 7-8 år var något nervösa, men det gick bra alltihop och alla var nöjda och glada förutom Örebro som förlorade sin match mot Brynäs.

Söndagen bjöd även den på hockey. Lille Milian hade poolspel mot en massa andra lag, så det var man ju tvungen att se.

Hela eftermiddagen gick åt till att stryka gardiner och fixa till min lilla minimakover. Var så nöjd när allt var klart, så jag bara satt och log.

Ni ska få se i nästa inlägg.

Ha en bra dag.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.