Minimakover av WIC

Innehåller länkar till MIO

, Newport, Soffa direkt

Hej hej!

Tänkte jag skulle visa min nya WIC, eller den är absolut inte ny, men lite nya saker har fått flytta in och resultatet gjorde mig helnöjd. Ibland behövs inte så stora saker för att få ett bra resultat.

Det enda som är gjort, är att köpa en ny mysig matta, sätta upp gardiner och köpa ny lampa och tavlor. Allt var dessutom på rea.

Nöjdast är jag över lampan, blev så himla stilfull, för knappt inga pengar alls, rabatten är till 23/1 skärmen är också på rea. Tavlorna finns här, den ena är på rea. Spegeln är några år, men finns fortfarande kvar, här. Smyckesfatet här. Bredvid den gamla fåtöljen från Ikea skall jag ha något litet bord, typ det här. Mattan är från Rusta också på rea.

Ja så med lite gammalt, lite nytt som jag plockat ihop så är jag nöjd.

Ha en fin kväll. Jag fryser, så jag eldar och eldar i braskaminen, för att få upp värmen.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • E
  januari 18, 2023

  Så fint! Är det bara din WIC eller delar du och O?

  • helenavi
   januari 19, 2023

   Hallå! Delar den med O, jag har en liten del och hon har en stor del, men jag har fixat så rummet blev som jag ville, inte bara ett skräprum, som det varit nu en längre tid.
   Kram Helena

 • Lena - gott för själen
  januari 19, 2023

  Härligt att ha ett sånt stort rum att inreda som WIC. Det har vi också. Eller vi och vi. Jag har väl kanske 90% av utrymmet, hehe.

  Nu har jag äntligen läst ikapp här inne igen. Alltifrån härliga båtturer i somras, stora dotterns bröllop, lilla dotterns födelsedag, trevliga event och träffar, inredning och vardag. Alltid ett nöje!

  Ha en fin helg, när den väl kommer!

  Kram Lena