En helg i Sälen

Posted on

Innehåller an annonslänk till Ellos

Hej hej!

Vi hann nästan bara packa upp väskorna och jobba några dagar, så drog vi till Sälen över helgen. När vi planerade vad vi ville göra i vår, så var mitt schema redan lagt och det fanns inte många helger som jag var ledig och som passade att åka iväg, därför blev det väldigt tätt med resor för oss. Vi ska planera bättre inför nästa år, så om vi ska åka någonstans, så ska det vara lite mer utspritt, inte som nu att man knappt hinner tvätta från Spanien, innan skidkläderna skall fram.

P´s son gillar att åka skidor, så han ville följa med och eftersom jag inte åkte skidor i år, så passade det ju bra att han var med. Det passade väldigt bra att vädret var helt magiskt, så jag kunde sitta och sola mot husväggen, och jag kunde gå några ynka steg, så var jag på after skin. Så härligt att kunna sitta i solen och lyssna på bra musik och känna stämningen av after ski, så himla kul.

Vi lagade inte mat en enda gång i lägenheten, utan vi åt ute och hade bokat bord på Lammet och grisen ena kvällen och den andra på Viktors i Lindvallen. Vi tog skidbussen dit och det gjorde tydligen alla andra också, har aldrig åkt i en så fullproppad buss med fulla ungdomar, men kul att prata med dem. Jag är ju sådan att jag alltid måste prata med alla människor. Träffade en i barkön, det visade sig att hon bor i samma stad som jag, så helt plötsligt hade vi massor att prata om, så himla kul.

Men en helg går snabbt, och efter lunch i Söndags åkte vi hemåt. Då ringer mina barnbarn och vill komma. Så jag hann i stort sett innanför dörren, så kom mina små älsklingar, för att vara med mormor ett par dagar.

Min jacka finns på rea hos Helly Hansen, annars finns ju denna snygga orange skidjackan, med 40 % rabatt

Nu blir det jobb i påsk, så då vet jag vart jag skall vara.

Må gott, kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Lena - gott för själen
    april 5, 2023

    Så härligt det ser ut! Saknar skidsemestrar faktiskt. Väldigt energigivande! Men man kanske ska göra så där istället, skidsemester utan att åka skidor. Perfekt att dricka drinkar, lyssna på musik och sola. Kan ju inte bli bättre 🙂

    Kram Lena