Innehåller länkar til Lindex

Hej hej! Tittar in en snabbis. Ni som har instagram, vet ju att jag hamnat i Sälen över helgen. Vädret är magiskt, så där fantastiskt så man får nypa sig i armen. Jag åker inga skidor, min fot är inte bra och jag ska ju vila så mycket jag kan. Men P och hans son åker i de superfina backarna.. Jag sitter och solar och går på afterski.

Men nu skulle jag bara kika in, vill tipsa er om en jättesöt blus som en kollega till mig hade på sig när vi var ute och åt. Jag trodde det var en odd Molly blus, men så var det inte, utan en väldigt mycket billigare än OM.

Tänk denna blus i sommar när man fått färg. Nu har jag ju fått lite färg efter Spanienresan. Gillar den jättemycket, så jag var tvungen att tipsa er läsare

Ni hittar blusen här. Jag var och provade denna i butik. Den finns i flera färger och då finns den på nätet. Tycker även denna är fin. Är de slut på nätet, finns de nog i butik.

Nu ska vi ta bussen till Lindvallen för att äta lite mat på Viktors. Igår var vi på Lammet och Grisen, och jag tror jag är mätt fortfarande.

Ska berätta mer om Sälen resan när jag kommer hem.

Ha en skön söndagskväll

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Katarina
  april 3, 2023

  Så fin blusen var på dig!!

 • Lena - gott för själen
  april 4, 2023

  Åh vad du var fin i den! Den passade dig perfekt. Blir nyfiken jag också, hmmm, man kanske skulle kolla lite närmare.

  Kram Lena

 • Camilla Kampf
  april 4, 2023

  Sååå snygg blus!
  Sprang förbi och köpte en direkt!
  Glad Påsk!