En helg med en massa trevligheter.

Innehåller annonslänkar till

Ellos och Bubbleroom

Hej hej!

Bara tisdag, känns som det borde vara fredag. Kanske har att göra med att jag gått upp tidigt två mornar. Gillar inte riktigt att gå upp 05,20, om jag fick gå upp en timme senare så skulle jag må mycket bättre tror jag. Har ännu en tidig morgon kvar innan jag får sovmorgon.

I lördags hade jag och en massa fina digitala kreatörskollegor Bloppis på Vågen gallerian i Örebro. När portarna öppnade stod en lång kö utanför och de bara rusade in. Så mellan 11-15 så kom en massa härliga människor och handlade massor av oss som stod.

Katarina och jag står bredvid varann, det är så bra då kan vi hjälpa varann.

Det är så trevligt att träffa er och få ett ansikte på er. När klockan var 15, hade många av oss nästan sålt slut. Jag fick lite kvar och det kommer vara kvar i lokalen till den 2/12, då vi kör nästa Bloppis.

Jag åkte bara hem och packade ihop en väska lite snabbt, för att sedan åka till Vadstena.

Vädret var så ljuvligt, så vi packade med lite skaldjur och begav oss till båten där vi satt och njöt av värmen och åt så goda räkor och drack lite vitt vin till.

När solen gått ner och det fortfarande var skönt ute, då bestämde vi att vi skulle sova kvar på båten.

Allt finns ju där, förutom frukost som vi inte tagit med.

Men vi har ju fem minuter hem till P så, vi såg inte det som ett problem.

Perfekt att vi bara kan gå iland och Doris kan göra sina behov, samtidigt som jag slängde alla skaldjur i de stora soptunnor som står utplacerade. Slottet var så fint upplyst när mörkret fallit på. Hon har sin puff på en liten platå, alldeles nedanför vår säng och där litter hon så himla bra. Vi har köpt en ny bäddmadrass som gör att det blev lite skönare att sova, vi tyckte nog att det var lite för hårt innan. Jag har problem med en höft och blir det för hårt, då kan jag få riktigt ont när jag sover, för det är ju inte så att jag bara ligger på en sida när jag sover, utan ibland hamnar jag på den onda höften.

Nu blir det inte många mer sleepover på båten i år, hoppas att vi kan få till någon mer natt innan båten skall tas upp.

Min perfekta blus hittar ni här, denna är också snygg, och kostar under 300 kr finns i liknande klänning också, här

Nu är klockan snart läggdags, ska man upp tidigt, måste jag lägga mig tidigt också.

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.