En ny klänning

Innehåller annonslänkar till

Ideal of sweden och Lindex

Hej på er!

Sitter i morgonrock med altandörren öppen och lyssnar på fåglarnas kvitter. Helgen bjuder som jag skrev igår på lite roligheter, så jag ska snart packa bilen och bege mig. Först ska jag föna om håret efter frissa besöket igår, känns alltid bättre när man fått fixa det själv.

Ny klänning som jag köpt här som går att fynda till 25% rabatt nu, både på webben och butik. Dock får man inte prova kläder i butikernas provhytter längre, så då kan man ju lika gärna beställa på nätet och lämna tillbaka i butik om det inte passar, vet inte riktigt hur de tänker. Min fina kuvertväska hittar ni här, också till 25% rabatt..

Ett kort inlägg, men jag måste åka så jag kommer i tid till allt idag.

Ha det gott och kram på er.

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Maria
  maj 29, 2020

  Hej Helena!
  Vilken snygg klänning och så fin du var i den.
  Den får man nog beställa. Är det den gröna du har på dig? Hur är den i storlek?
  Ha en bra helg,
  Maria🥰

 • Åsa Aabakken
  maj 30, 2020

  Vad snygg du är i håret och klänningen är också jättefin. Färgen passar dig verkligen. Hoppas du får en härlig helg i Vadstena med kärleken ❤️❤️❤️❤️.mvh Åsa

 • Erika 💙 Kjellin
  maj 30, 2020

  Skorna💥I like, var har du köpt dem?