Frukost på Smultrongården

Posted on

Innehåller en annonslänk till bokus

Hej på er alla fina!

Denna helg har gått i ett rasande tempo kan man säga. Från det jag steg upp i Fredags morse och till nu, har det gott för runt, men bara med en massa må bra saker.

I Fredags morse åkte jag till Smultrongården för att äta frukost tillsammans med Almi Mälardalen och

en massa influenser. Detta är alltid så himla trevligt och vi utbyter erfarenheter och en massa annat skoj.

Vilken tur med vädret det blev, solen sken och vi kunde sitta ute med två meters avstånd. En hejdundrande frukost fick vi och den var så himla vackert uppdukat, så det var nästan ingen som ville börja äta, för det var så fint.

Från vänster Träning 40+, jag, Matplatsen, Therese Wickman, Maria på almi, ubahkadie, louiechf, thereseoman, tingelinn, Annas mat och bak

På nedersta bilden står Eva med sonen Adam som äger och driver Smultrongården sedan 14 år tillbaka och jag inser att jag hängt med och besökt dem från allra första stund. Det tillbyggt, ombyggt flera gånger om, men de lever kvar och i sommar kommer de nog bli överösta med besökare när vi ska semestra på hemmaplan. Eva har gett ut två fina kokböcker som jag har står i min kokbokssamling, lätta och goda recept, sådant gillas av mig. Den första boken hittar ni här

Idag är det Morsdag och det är Smultrongårdens absolut bästa dag, och vilken härlig dag. Knallblå himmel, inte ett moln på himlen.

Så nu ska jag passa på att gå ut i solen en stund, och fortsättning på helgen kommer

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.