En ny manick till håret

Innehåller annonslänkar till Lyko

Hej på er!

Här halvligger jag med ett ryggskott från hell. Högg till i ryggen igår morse när jag skulle lyfta Doris. Jag försöker allt röra på mig så mycket jag kan, vet ju att det är bra med rörelse. Tillsammans med Ipren blir smärtan och inflammationen mindre. Men nog blir man lite vimsig i skallen när det värker från när det värker. Har svårt att koncentrera mig och än mindre få något gjort. Allt stannade upp på något vis. Hoppas det ger sig snart, blir ju lätt deprimerad av detta.

Jag älskar ju lockverktyg av alla de slag, det vet ni som följt mig länge. Men nu börjar de gå sönder efter många års slit och en av mina favoriter dog för ett år sedan och jag har inte kunnat hitta något liknande förens nu. Jag hittade anknäbben som jag kallar den och till råga på allt var det rea på den också.

Lockarna bli lite större och mer vågformade med denna. Det är det som är kul att de är så olika och man kan få olika typer av lockar med olika lockverktyg.

Denna hittar ni här, andra favoriter jag har är en sådan här, men mest använder jag denna, har fått in snitsen bäst med den. Alla är just nu på kampanj och väldigt bra julklappar.

Jag har börjat kolla på The Crown, är nog sist med att kolla på den. Skulle vilja se ett avsnitt nu, men vet inte om jag kan koncentrera mig, men ska nog ge det ett försök. Har ni sett den? Förresten kom på att ERNST börjar nu så jag tar det först.

Ha det gott Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Milla
  december 1, 2020

  Åh träligt med ryggskott, det är rejäl onöda! Hoppas det går över snabbt. Jag har unnat mig en ny hårblås, trattfästet hade pajat på min gamla som måste varit minst 15 år. Det är väl typ det enda verktyg jag använder. Vi har settt alla The Crown från det startade, är så himla välgjort och enastående bra. T om gubben gillar det 😀. Men man sträck-ser det inte, är mastigt på nåt vis… kram!

 • Ulrica Hållén
  december 2, 2020

  Jag lockar håret bara med plattången och den börjar också ge upp så jag ska djupdyka in på dina tips och se om något kan passa mig :-).
  Jag hoppas innerligen att ryggen ger med sig snabbt den här gången, men att du ändå kunde njuta av ERNST igår kväll (I know I did *S*).
  KRAM Ulrica