Jag är ingen soffliggare

Innehåller annonslänkar till

Edblad och Ellos

Hej på er!

Jag hatar att ha ont i ryggen. Även om jag kan röra mig lite, så blir allt jobbigt efter en stund. Jag kan stå, men efter ett tag måste jag sätta mig och då gör det ont, men jag orkar ju inte stå så då måste jag sitta ett tag. Sedan blir det soffläge och det är inte skönt det heller. Inget är skönt. Men att behöva ligga på soffan är inte kul. Att titta på serier är inte kul just nu. Jag vill vara mobil och kunna röra mig som jag brukar. Jag tänker på alla som jobbar hemifrån och lider faktiskt med dem. Jag skulle bli deppig tror jag. Känner det bara av att vara icke mobil några dagar. På så vis har jag ett fantastiskt jobb, där man rör sig fritt och har kollegor runt omkring sig hela dagarna.

Imorgon blir det ett besök hos min sjukgymnast ”fysioterapeut” som jag haft i många år, då jag ju haft problem med ryggen lite av och till.

Upplever att många klätt sina julgranar redan och jag tänker att det är ju lika bra, varför vänta. Här blir det ingen gran i år. Här blir det ett cederträd, med lite pynt i.

Jag jobbar på julafton och det kommer inte firas någon jul här hemma. Tänk vad allt ändrar sig när barnen bildar egna familjer och står med ena foten på väg ut i vuxenlivet och själv står man kvar och fattar ingenting. Vad hände med den traditionella julen och hur kommer den se ut i framtiden? Barnen skaffar sig egna traditioner och allt blir svårare att få ihop. Men man får tänka att julen är inte bara 24 december, utan den är många dagar. I år blir det ju ett bra exempel på det i och med corona och vi inte ska vara så många som träffas samtidigt.

Jag hittade mitt cederträd på Plantagen och de fina dekorationerna finns bl.a här.

Mitt armband som man kan fylla med berlocker om man vill hittar ni här perfekt som julklapp. ett annat julklapps tips är denna snygga

Nu måste jag ändra läge, har haft datorn på magen, men nu måste jag röra på mig.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Stella Schellekens
  december 3, 2020

  I hope you feel better soon !!
  Hugs ,
  Stella XX

 • Butta
  december 3, 2020

  Hej,
  Kan tipsa om senaste inlägget på ”Monas Universum” och vad medicinsk laser kan göra! Krya!

 • kristins
  december 4, 2020

  Fin lampfot, varifrån?

  • helenavi
   december 4, 2020

   Den är från pkdesign i Örebro. Kolla deras Instagram. Kram