En regnig promenad

Innehåller annonslänkar till Ellos och

About you

Hejsan!

I lördags åkte vi en sväng för att handla men också för att leta lärkkvistar och gå ut med Doris. Vädret var absolut inte så trevligt, men med rätt klädsel, finns det väl inget dåligt väder, eller?

Doris gillar dock inte dåligt väder, då blir hon en riktig stoppkloss, som vägrar gå, precis som ett tjurigt barn.

Det blev ingen lång promenad, då det verkligen regnade, men vi gick en stund vid Ellen Keys strand, som till och med är fint fast det regnar. Mina nya kängor från Rieker är så himla sköna, inte en tendens till att få skoskav och jätteskönt foder i stöveln. Riekers finns bland annat på Bergqvists skor i Örebro. Annars finns de här och här. Riktigt bra pris på riktigt bra sko.

Jag måste höra med er, är ni trötta? Jag är så trött hela tiden, jag sover och sover, men ändå är jag trött. Är det mörkret eller vad är det?

Jobbar bara två dagar, sedan är jag ledig och jag ska följa med P till Stockholm och passa på att träffa lite vänner där, innan mitt helgjobb börjar.

Kram kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Milla
  november 16, 2021

  Ja tröttheten är stor vissa dagar men känns genast bättre när sömnen är ok. Jag tar atarax och sover bättre då. En stor grej, jag har äntligen lyckats med att börja styrketräna på gymmet – efter 1 1/2 år – och det gör skillnad, det är som att kroppen vaknat ur en lång dvala. Märkligt. Ha så mysigt i Sthlm. Kram

 • Birgitta Sundström
  november 16, 2021

  Hej på kvällskvisten! Ja jag har känt en väldig trötthet i över 1 år nu, men det börjar vända för min del. Tror att årstiden kan spela stor roll men också hur annorlunda vi alla haft det och mått under den här pandemin. För min egen del tror jag också att åldern har betydelse. Fyllde 64 år i somras och 1 oktober gick jag i pension, så underbart!!! Unnar mig att vila en stund mitt på dagen och för mig funkar det jättebra, får liksom ny energi. Sedan har jag också börjat på några olika ”Friskispass” samt äntligen fått tid att promenera med en god vän 1 gg/vecka.

  Känner mig också redo för alla härliga julförberedelser. Nu ska jag börja vinterpynta här hemma, baka och laga julmat. Bara att stoppa i frysen och sedan njuta av ”julefrid” heeela december.
  Kram

  • helenavi
   november 24, 2021

   Hej Birgitta! Ja tycker alla är trötta nu, så det har säkerligen att göra pga av Covid och mörkret, så
   kul att du fått energi av att bulla upp inför julen.
   Kram Helena

 • Jeanette
  november 21, 2021

  Jag diskuterade trötthet med min chef för ett tag sen, funderade kring om det kunde vara åldern… är ju 50+ nu. Men hon tror mer på covid-perioden. Jag jobbar också i sjukvården och har drabbats utav denna oro och extraarbeten/nya arbetsuppgifter/arbetsresande till och från i över 1 1/2 år nu och det har nog tagit hårdare än man tror. Jag hoppas att denna tröttheten ger med sig snart…
  Kram!