Frukost i Örebro slott

Hej på er!

I fredags morse var vi Influenser gänget, tillsammans med Almi Mälardalen på frukost hos Lill Annas på slottet, och vilken frukost sen. Vi var i ena tornet och vi fick veta att det var garage en gång i tiden, både för bilar och även hästkärror när den tiden begav sig. Längst inne i cafét ligger tortyrkammaren och en trappa upp, fanns fd kvinnofängelset och tydligen kunde man se spår av det i väggarna. Tyvärr hann vi inte kolla på alla rummen, för vi mumsade av den goda frukosten och sedan kom Rieker Sverige och pratade om deras skor, som säljs bl.a. på Bergqvist skor i Örebro, men även på många andra ställen. Vi fick följa med över till skoaffären och kolla in deras sortiment. Deras skor är ju bland det skönaste som finns. Sitter bra på foten, och skoskav finns inte.

En härlig fm tillsammans med trevliga tjejer och solen sken från en klarblå himmel och när vi var klara för dagen stod vi kvar och pratade både länge och väl om både det ena och det andra.

Nu har min långa härliga långjacka kommit fram och jag har skaffat en gul halsduk och nu letar jag efter en gul mössa. Trodde Åhlens i Örebro skulle haft en men icke, så jag få kolla i Stockholm när jag kommer dit.

Nu är en härlig helg till enda och en ny vecka står framför oss. Black Week närmar sig med stormsteg. Något ni vet att ni skall fynda?

Ha det gott. Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.