En tripp till Granada

Posted on

Innehåller annonslänkar

till Lindex och Bubbelroom

Heej!

Vi är i Spanien, en resa som bokats sedan länge. Vad tänker ni när ni tänker semester i Spanien? Jag har tänkt på Mallis och Palma. Jag har även tänkt Marbella. P han tänker andra ställen som jag aldrig funderat över. Som resan till Gran Canaria när vi var uppe i bergen på Paradoren, helt magiskt. Jag hade aldrig kommit på det själv, för jag hade aldrig hört talas om det förut. Den här resan började med en tripp till Granada som ligger ett par timmar från flygplatsen i Malaga. Resan går in i landet och en bit upp i bergen. Granada är en gammal stad och så vacker med fina byggnader och högst upp ligger Alhambra. Den röda borgen, ett stort palats/ borg från 1200 talet, som byggdes av Morerna ett folk i norra afrika. Nu finns palatset med som ett av världens naturarv.

Jättekul att ha besökt palatset som var hur stort som helst och så vackert. Dom kunde bygga fantastiska byggnader förr. Dagens byggnadsingenjörer kan slänga sig i väggen.

Innan vi besökte Alhambra, intog vi en superhärlig lunch utanför. Tänk att kunna sitta ute och höra fåglar kvittra och känna att det luktar vår. Så underbart. Man måste njuta av allt man kan må bra av, så viktigt. Hade min tunna filtjacka med, men den blev ändå för varm, så min 2 till 1 top räckte gott och väl, den hittar ni här på rea

När vi gått genom palatset och dess omgivining, gick vi hem och sov en timme. Vi hade ju varit vakna sedan 03.15. På kvällen blev vi tipsade om en fantastisk restaurang och den var verkligen super. Vi hamnade i mathimlen alla tre. För P´s son är också med. Kul när barnen vill följa med. Vi gick förbi Alhambra när det var mörkt och det såg helt magiskt ut när lamporna lysste upp palatset. Somnade som en stock, trots powernapen.

Berättar mer i morgon och ni som följer mig på Instagram vet ju redan vad som kom sedan.

Må gott och gör sådant ni mår bra av.

Många kramar

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Bodil
  mars 11, 2022

  Fin tröja! Den såg annorlunda ut i färgen på Bubbleroom. Är den mer lik din på bilderna från Spanien? Hur är den i storleken?

  • helenavi
   mars 16, 2022

   Hej Bodil! Tyckte också färgen såg annorlunda ut på bubbleroom. Min är beige och jag har strl 40-42 på min.
   Hälsningar Helena

 • Milla
  mars 11, 2022

  Vad mysigt! Å Spanien är mycket. Barcelona tex. Och Alhambra, ett litet drömställe om man älskar slott o det är ju lite magiskt ställe. Baskien o San Sebastian vill man ju åka till, de har ju massa bra mat. Och ett ställe jag verkligen skulle vilja uppleva är Gaztelugatxe. Googla och Kolla in så ser du varför 😀. Ha så härligt, kram Milla