Hur fort gick denna helg?

Posted on

Innehåller annonslänk till Mio

Hej hej!

Den här helgen gick väldans fort, känns som jag inte hann med riktigt.

Vi har varit hemma hos mig denna helg, eftersom P är så snäll och målat hall och kök åt mig.

Det är många år sedan det målades, och har man vitt som jag. Då blir det väldigt dassigt efter ett tag. Jag hade inte så stor lust att måla i någon annan färg, för jag är fortfarande nöjd, så det fick bli samma som innan. Bara att det vita, blev en nyans vitare denna gång.

Om ni bor i Örebro eller åker förbi, måste jag tipsa om Restaurang 29, som ligger mellan Mariebergs köpcentrum, och Adolfsberg. Så himla god och vällagad mat, inte många som slår dem. De serverar endast lunch, så vill ni äta god vällagad mat, så måste ni besöka detta ställe.

I Lördags åkte jag till Bruket inredning i Kumla, det måste jag också tipsa om, så himla mycket fint och inte särskilt dyrt. Sprang på en gammal kompis som bor i Stockholm, så oväntat att träffa henne där. Nog för att vi pratat länge om att vi snart måste ses, men kanske inte så här. Men nu fick vi lova varann att det snart måste till en träff.

På kvällen var jag hembjuden till en väninna på tjejkväll och Mellomys. Mys blev det, utan mello.

God mat, gott i glasen, många trevliga samtal och mycket skratt.

Sent blev det också. Tror jag la mig 03.30, så Söndagen blev en dag som jag helst vill glömma.

Först fram på eftermiddagen blev jag människa igen, så jag kunde njuta av den varma solen ute.

Tur jag hade sköna sängkläder. Dessa är från odd Molly och finns inte kvar, men dessa är väldigt lika, men priset är mycket snällare.

Nu går vi in i V 10 och vi har en del roliga planer som varit bestämt ett tag, som jag längtat jättemycket till och nu är det äntligen dags, men först lite jobb.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Yvonne Gustafsson
  mars 7, 2022

  Hej, bruket är jättefint men har du varit på restaurang Goda rum i sjöparken i Kumla, jättegod mat o fina växthus och parken utanför.
  Kram Y

  • helenavi
   mars 14, 2022

   Hej Yvonne! Jag har varit på goda rum i många herrans år. Dock lite mindre sedan det blev nya ägare, tyvärr kram Helena