Ett dygn med barn och barnbarn

Posted on

Hej hej!

Mitt uppe i min första veckas semester och jag har redan tappat både vad det är för dag och vad det är för datum.

Vädret är inte superbra, men i tisdags var det ändå en fin dag och då kom båda mina döttrar och barnbarn ner till Vadstena.

Vi gick den lilla biten ner till båten, vi åkte ut till en av de fina stränderna, men där låg vinden på, så det blev lite jobbigt med allt guppande, så vi var inte där lång stund, utan puttrade tillbaka till båtplatsen. Båten ligger väldigt bra, för dels kan man bada lätt från båten, och jag kan rasta Doris, och nu kunde även Milian fiska från land.

P hade gjort pastasallad , som gick ner hos alla. Hembakat fika bröd som Nathalie hade med sig smakade gott till kaffet. Vi gjorde vit sangria, som hör sommaren till.

En härlig eftermiddag med mina kära, som passade på att sola, bada och fiska. Vattnet var verkligen inte varmt, men det hindrar inte badsugna barn.

När alla var nöjda och glada, stängde vi båten och traskade hemåt, förutom de som var glass och shoppingsugna, vi tog en sväng i butikerna i Vadstena, innan vi gick hem.

Senare blev det hemmagjorda hamburgare, riktigt goda, som också slank ner för alla.

Alla barn och barnbarn ville sova över, så jag och P överlät vår dubbelsäng, och traskade ner till båten på kvällen. Det var en perfekt kväll att sova på båten, allt var kav lugnt, så båten var alldeles stilla i vattnet, så det var inga svårigheter att sova.

Vaknade ändå rätt tidigt av att båten började klucka, men vi låg kvar och drog oss, innan vi vandrade förbi Hamiltons bageri för att köpa färska frallor med oss hem. Det är väl ändå lyx att ha ett bageri på gångavstånd.

Alla sov ut ordentligt och kom sedan ner en efter en.

En ny dag med inte lika fint väder, men det visste vi, så det bar iväg på utflykt.

Må så gott allesammans.

Kram Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
  • Mia
    juli 11, 2024

    Vilken härlig dag ni hade tillsammans, saknar Natalies blogg som jag läste tidigare 🥰

    • helenavi
      juli 11, 2024

      Hej Mia! Ja det är många som saknar hennes blogg. Vi får hoppas att hon får tillbaka lusten och kanske framförallt tiden att vilja blogga igen.
      Kram Helena