Ett par dagar till sjöss

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Bubbelroom och Gina

Hejsan!

Hoppas ni njuter av det härliga vädret?! Jag fick njuta i Torsdags och Fredags och det var så mysigt. Vi tog båten på torsdagseftermiddagen och åkte iväg och badade från båten. T.o.m. jag badade fast det inte var 29 grader, Doris badade också, hon har blivit en riktig badhund.

Nästa dag tog vi båten och åkte förbi fina Nässja mot Omberg och Ellen Keys fina ställe som jag måste besöka snart. Stannade till vid Hästholmen, innan vi tog båten rakt över Vättern mot Hjo. En resa som tog 30 minuter. Vädret blev bättre och bättre och när vi åkte in i hamnen var det strålande sol. Vilken fin hamn som verkligen var inbjudande.

Min kaftan är från Zara förra året, ett tips på en snygg är denna med 25% rabatt. Snygga sommarsandaler hittar ni här

Ellen Keys strand

Kolla in vilka fina badhytter,

Vi blev rekommenderade att gå till Restaurang Biergarten, som hade så himla god mat och öl för den delen. Strosade runt i den fina trästaden och avslutade med en jättemjukglass som mer smälte på gatan än hamnade i munnen. Sedan tog vi båten och la oss och solade på båten innan Doris ville hem.

Två dagar på sjön var verkligen trevligt och mysigt. Jag har absolut ingen erfarenhet av båtliv, men tycker det är trevligt att vara på sjön, så vem vet jag kanske blir helt biten av sjölivet.

Nu har jag jobbat hela helgen och jag fortsätter ett pass till innan en dags ledigt. Ska snart gå och lägga mig då jag knappt inte sov något mellan lördag och söndag

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • MariaG
  augusti 10, 2020

  Så härligt på sjön, kan bara hålla med, kan rekommendera er att lägga i båten i Sommen om ni vill ha (ca) 365 öar att välja att lägga intill på och njuta! Själva haft både stuga och båt i Nässja, men väljer Sommen före Vättern alla dagar i veckan 😀

  • helenavi
   augusti 10, 2020

   Hejsan! Vi har planer på att ta båten till Sommen i sommar, så vi får hoppas sommaren håller i länge😉 kram Helena