Lite påfyllnad av energi, tack.

Innehåller annonslänkar till OM, HM och Lyko

Godmorgon!

Det ser ut som det ska bli ännu en solig dag, och jag är ledig, jippi. Egentligen skulle jag behöva göra absolut ingenting, på grund av en intensiv jobbhelg, och dåligt med sömn, men istället för att vila, så kom mina små hjärtan hit tidigt i morse. Mina små älskade barnbarn, som man bara kan älska besinningslöst, för så fina rara och omtänksamma barn får man leta efter, så jag kommer få påfyllt på kärlekskontot och förhoppningsvis få en massa energi också.

Något jag verkligen älskar som jag njuter till fullo av, är varma sommarkvällar när man kan sitta ute länge utan att frysa, dom kvällarna är inte många så det är bäst att passa på när de kommer.

Idag blir det lek och bad, hade lite andra planer, men det gick i stöpet, så det får bli en annan gång.

Ikväll måste jag se till att färga min utväxt i håret. Brukar alltid göra så, så slipper jag gå till frissan så ofta. Har hittat en färg som passar till mitt hår. Det blir lite mörkare i hårbotten och alla gråa försvinner. Ska bara få Olivia att hjälpa mig, främst där bak, lite svårt att göra själv. Den jag har hittar ni här

Kläderna för dagen är blus här och byxor här. Dagens klänningstips är denna som det just nu är 70% rabatt på.

Ha det gott, kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Anita
    augusti 11, 2020

    Skulle du inte kunna visa hur du gör när du färgar utväxten ? Har samma hårfärg som dig men är lite för feg för att prova själv 😊